Statistik BW Lebih 100,000 Page Views Sebulan

Alhamdulillah, dari hari ke hari, statistik dan pelawat BW atau BloggerWanita.com meningkat. Bulan Ogos je,  BW menerima visits sebanyak 17,949 visits dan page views melebihi 100,000 pages. Tak sangka juga.

Statistik-bloggerwanita-ogos-2011

Bukan niatku untuk menunjuk atau apa, tapi sekadar nak beri semangat kepada rakan blogger yang lain, yang korang pun boleh buat. Betul tak? Chayo! Chayo!

Semua orang bermula dari zero, tambah ilmu dan dont give up.

Tips:  Update blog setiap hari..

Terima kasih kepada semua pembaca setia BloggerWanita.com.. Cayang korang.. 🙂

18 thoughts on “Statistik BW Lebih 100,000 Page Views Sebulan

  1. nak tanya sikit, saya pening pasal ni, sbnrny visitor harian ni mana yang tepat samada nuffnanng, atau google analytic atau cpanel, sebab ketiga tiga ni result berlainan

    1. terima kasih Adele… Cayang Adele gak.. 🙂
      semoga adik pun sukses gak,, InsyaAllah bole punye…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge