Statistik BW Lebih 100,000 Page Views Sebulan

Alhamdulillah, dari hari ke hari, statistik dan pelawat BW atau BloggerWanita.com meningkat. Bulan Ogos je,  BW menerima visits sebanyak 17,949 visits dan page views melebihi 100,000 pages. Tak sangka juga.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Statistik-bloggerwanita-ogos-2011

Bukan niatku untuk menunjuk atau apa, tapi sekadar nak beri semangat kepada rakan blogger yang lain, yang korang pun boleh buat. Betul tak? Chayo! Chayo!

Semua orang bermula dari zero, tambah ilmu dan dont give up.

Tips:  Update blog setiap hari..

Terima kasih kepada semua pembaca setia BloggerWanita.com.. Cayang korang.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Statistik BW Lebih 100,000 Page Views Sebulan

  1. wah selamat ya, semoga tambah sukses
    Gaptek Update recently posted..Obat Nyamuk Lebih Berbahaya Dari 100 Batang RokokMy Profile

  2. nak tanya sikit, saya pening pasal ni, sbnrny visitor harian ni mana yang tepat samada nuffnanng, atau google analytic atau cpanel, sebab ketiga tiga ni result berlainan

  3. waaa..hebat..hebat..!
    kami pon on the way nih… 😛
    Perfume-Malaysia.com recently posted..Now Open – Our Mini Perfume ShopMy Profile

  4. baguslah,,turut senang dan bangga atas pencapaian ini,,salam
    rojas recently posted..Lake Toba – an Amazing Wonders of the Natural TourismMy Profile

  5. sudah lama tak comment disini, ternyata ada berita baik ,,terus maju ya,,
    yonobae recently posted..How to do Procurement Strategies in a Timely and Efficient CorporationMy Profile

  6. semoga terus bertambah baik,,,

  7. salam..
    tahniah..
    bukan senang nak capai tu
    alang-alang boleh apply iklan
    Innity lepas nih..
    🙂
    zulkbo recently posted..Jom Main MercunMy Profile

  8. syg kak aya jgk!! heee

    tahniah kak! moga rajin update selalu..sy pun nak cek jgk lah! 😀
    adele recently posted..Budak-Budak Zaman Sekarang Mulut Memang Tak TerjagaMy Profile

    • terima kasih Adele… Cayang Adele gak.. 🙂
      semoga adik pun sukses gak,, InsyaAllah bole punye…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge