Statistik BloggerWanita.com November 2011

Hujung tahun yang lepas iaitu 2011, aku begitu sibuk sampai  selalu delay update blog. 🙂 .Banyak kerja harian yang perlu dibuat. Namun hari ini, aku ambil sedikit masa untuk kongsi statistik untuk bulan November 2011 yang lepas, Alhamdulillah, pelawat mencecah lebih 20K . Terima kasih kepada semua pelawat dan pembaca blog BloggerWanita.com.

Statistik BloggerWanita.com pada bulan November 2011
Selamat Tahun Baru! Keep Blogging!!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Statistik BloggerWanita.com November 2011

 1. setuju .. sumber inspirasi 🙂

 2. salam..
  perghh..
  TERBAIK lah Dr Aya..
  blog ini memang hebat
  🙂
  zulkbo recently posted..Perkara-Perkara Yang Orang Jarang-Jarang Buat (Gambar)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge