Statistik BloggerWanita.com Mac 2013

Lama tak update tentang statistik blog ini. Hari ini, saja nak kongsi statistik terbaru BloggerWanita.com untuk bulan Mac 2013. Sebelum ini, statistik blog ini jatuh mendadak disebabkan kurang kemaskini blog, Namun, Alhamdulillah, trafik kembali meningkat.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Statistik Bloggerwanita.com Mac 2013

Trafik blog dah melebihi 1K pelawat setiap hari. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singgah ke blog yang tak seberapa ini. ^_^

Tips: Salah satu cara meningkat trafik atau pelawat ke blog kita adalah kena rajin blogwalking dan tinggalkan jejak atau link post kita di Commentluv jika disediakan.

Harap-harap blog ini mampu memberi info yang berguna kepada semua pembaca. Walaupun aku sibuk dengan kerja hakiki, InsyaAllah, aku akan cuba memberikan info yang terbaik buat rakan semua.
Keep blogging..:)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

20 thoughts on “Statistik BloggerWanita.com Mac 2013

  1. perghhh mantap..semoga suksess selalu yer..haha
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  2. […] tapi aku bersyukur, trafik BloggerWanita.com meningkat berbanding bulan lalu. Kalau sebelum ini, statistik blog untuk bulan Mac 2013 menunjuk 38K pelawat sebulan, Statistik bulan April 2013 pula menunjukkan 40K pelawat sebulan.Terima […]

  3. banyak dah tu sis 🙂
    btw keep it up ok 🙂
    Sara recently posted..The Apprentice Asia – Nazril Idrus Wakil Malaysia(suami Sazzy Falak)My Profile

  4. buat la tutorial cara nak dapat trafik banyak ..

  5. wow! 38k sebulan…terbaiklah!

    tahniah BW =)
    hafizmd recently posted..Jom Audit Diri!My Profile

  6. tahniah..boleh share tips2nya sekali..
    anip recently posted..Have Clothes Will TravelMy Profile

  7. waa…hanya kata tahniah yg dapat saya ucapkan..dan…sebuku perasaan jelez di hati..hehe
    PerenLee recently posted..Cara Bayar Astro di Pejabat Pos Tanpa BilMy Profile

  8. first time dtg sini…and tahniah aya..dah over 1k per day..amazing…kena selalu singgah sini cari ilmu ni…antara blog hebat ni..
    raudzah recently posted..Tinggal Emak Di Hentian BasMy Profile

  9. wah, banyaknya trafik sana-sini ek..
    ohcikgu recently posted..(Hari) Gwiyomi / Kiyomi by Gail Sophicha with UkuleleMy Profile

  10. cukup bertuah mendapat trafik yang tinggi dan tahniah atas kejayaan tersebut.
    hanafi abdullah recently posted..6 Petua Dahsyat Untuk Meraih KejayaanMy Profile

  11. Ok dah tu, dah ada momentum semula. Hari tu lama juga blog ni “diam”.

  12. wahh , memang maintain habis la. blog sy agak ssah nak maintain camtu.
    Wana wazm recently posted..Pencarian Sponsor!My Profile

  13. Hebat dah tu. Boleh dipertingkatkan lagi tu.
    Hazmin Hamudin recently posted..Gambar Dan Video Kemalangan Maut Di Federal HighwayMy Profile

  14. Wahhh. tahniah. semoga trafik terus meningkat. 😀
    Anis recently posted..Segmen Kenalkan Diri – CIK i l yMy Profile

  15. Kalau pakcik Google suka dengan blog ada peluang mendapat trafik yang tinggi.
    akubiomed recently posted..Baby Aslah aksi Kiyomi GwiyomiMy Profile

  16. wahh hebatnya.. apa rahsianya?
    MindaKini recently posted..Madu Apa Terbaik Untuk DibeliMy Profile

  17. tahniah..semoga terus maju jaya 🙂

  18. Wah hebat tu. Tahniah Dr. Aya 🙂
    teratai recently posted..11 orang yang mendapat doa malaikatMy Profile

  19. blog saya tidak pernah pagview perharinya mencapai ribuan…cuma 500-700an..
    🙂
    Fian Syauqi recently posted..Pengumuman Hasil Ujian Nasional 2013My Profile

Leave a Reply to akubiomed Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge