Statistik BloggerWanita.com April 2013

Alhamdulillah, walaupun kadang-kadang aku tak sempat nak update blog disebabkan cepat letih ketika mengandung bulan lepas, tapi aku bersyukur, trafik BloggerWanita.com meningkat berbanding bulan lalu. Kalau sebelum ini, statistik blog untuk bulan Mac 2013 menunjuk 38K pelawat sebulan, Statistik bulan April 2013 pula menunjukkan 40K pelawat sebulan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Statistik BloggerWanita.com April 2013

Terima kasih kepada rakan pembaca yang rajin singgah ke blog kesayanganku ini.

Tips: Selain blogwalking boleh meningkatkan pelawat blog, Mungkin rakan blogger boleh menganjurkan contest atau pertandingan yang menarik di blog masing-masing. Contest juga merupakan salah satu cara meningkat trafik ke blog korang. Buat contest mengikut kemampuan masing-masing ye.

Contoh, Bloggerwanita.com telah menganjurkan contest seperti Top Komentator Bulanan dengan hadiah wang tunai RM50 dan juga contest Top 10 Blog Referrer Ke BloggerWanita.com dengan hadiah wang tunai Rm5000 untuk blogger.

Kedua-dua contest ini, masih berjalan hingga ke hari ini. Rakan blogger dijemput menyertai kedua-dua contest ini.

Kalau sapa-sapa ada menganjurkan contest atau giveaway, jangan lupa jemput Bloggerwanita.com ye. hehe..

Keep blogging semua..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

21 thoughts on “Statistik BloggerWanita.com April 2013

  1. Alhamdulilah.. untung la ye dpt maintain…
    matuse68 recently posted..TERKINI! 16 Peserta Hitam 505 Flashmob Ditahan Hari IniMy Profile

  2. best sangat dapat stabil kan traffik, macam mana agak nyer ye?

  3. Wow banyak pengunjung tu…tahniah! Pasti blog Dr Aya ni membuatkan n3 yg menarik!
    teratai recently posted..Rezeki sarapan pagi AhadMy Profile

  4. blog saya pageviews sikit je. tu semua sebab malas nak bw, update. huhu. lepas nie kena rajin. yeah. hehe 😀
    Anis recently posted..Segment Follow Mollow Dan MenangMy Profile

  5. betul.. dgn bantuan cntest pun traffic blog akan meningkat.. selain dibntu dengan entry2 yang menarik.. =)
    Mimie Najib recently posted..1111 FollowerMy Profile

  6. blog ni memang terbaik. =)
    Wana wazm recently posted..Pemenang Segmen Blogger Pilihan SayaMy Profile

  7. kena usaha lebih lg..

  8. macam mana boleh jadi famous ? bagi tips siket ..rmai blogger wanita famous sebb cantik ..

  9. Mmeang teknik contest dan giweaway ni ramai yang gunakan. Wah. .Banyak jugak jumlah duit yang diperuntukkan ye.
    Hazmin Hamudin recently posted..Sasaran Ranking Alexa Dah TercapaiMy Profile

  10. Perlu berusaha keras untuk penjenamaan blog.
    akubiomed recently posted..Tips blog Famous tak terkalah terbongkar dari BudieyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge