Aku, BloggerWanita.com dan 2014

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Syukur Alhamdulillah.. Allah masih panjangkan usia kita dan orang-orang yang kita sayangi. Alhamdulillah..

 

 

Selamat Tinggal Tahun 2014..

Selamat Datang Tahun 2015..


Semoga tahun ini adalah jauh lebih baik dari tahun lepas. Semoga kita semua diberikan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah. AMIN

Selamat Tahun Baru 2015

Dikesempatan ini, Aya ingin memohon maaf jika ada salah atau terkasar bahasa ye. Sesungguhnya Aya hanya hamba Allah yang lemah dan penuh dengan kekurangan.

Terima kasih diucapkan kepada semua pembaca dan pengkomen setia blog BloggerWanita.com.

Di bawah ini adalah logo BloggerWanita.com yang terbaru. Aya design sendiri dengan Adobe Photoshop. Logo biasa-biasa je.. hehe..

Logo Baru BloggerWanita.com 2015

Pada tahun 2014, Aya akan kongsikan lebih banyak info yang berguna kepada rakan pembaca sama ada tentang pelbagai informasi terkini, pengalaman hidupku, tips blogging, tips dan tutorial SEO, tutorial reka bentuk grafik dan banyak lagi. In Sha Allah..

Tidak lupa juga, Aya akan kongsikan lebih banyak info tentang produk kesihatan SHAKLEE dan juga gula sihat iaitu STEVIA.

Tahun ini juga, Aya membuka semula tawaran khidmat pengiklanan di blog ini. In Sha Allah, blog ini akan terus berusaha meningkatkan trafik dan statistik blog BloggerWanita.com setiap masa dengan pelbagai cara kreatif.

Alhamdullillah, statistik blog ini telah melebihi 1 juta pelawat yang unik dan lebih 5 juta pageview sejak dibina pada 20 Mac 2010.

Statistik Tahun 2014, purata pelawat blog setiap hari adalah lebih 3000 pelawat sehari dan lebih 10,000 pageview sehari.

Purata pelawat setiap bulan adalah melebihi 100,000 pelawat sebulan dan melebihi 40,000 pelawat unik sebulan.

Statistik BloggerWanita.com Disember 2014

 

Semoga dengan statistik dan trafik yang meningkat setiap bulan, dapat membantu lebih ramai rakan pengiklan mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka. In Sha Allah.

Kepada sesiapa yang belum mengenali Aya, Aya adalah seorang blogger sejak 2008 tetapi mula serius pada tahun 2010. Aya juga seorang internet marketer, Affiliater, dan Pengedar Bebas Shaklee serta Pengedar dan Stokis Royal Sweetener Stevia di Malaysia. Aya juga seorang isteri, ibu, dan juga seorang doktor perubatan dan telah berkhidmat selama 6 tahun di fasiliti Kementerian kesihatan Malaysia.

Bagi Aya, hidup kita hanya sekali, kita perlu menggunakan masa yang Allah berikan pada kita dengan perkara-perkara yang berguna dan kita minati yang boleh membantu orang lain.. Betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

19 thoughts on “Aku, BloggerWanita.com dan 2014

  1. Mak aiii..banyaknya..lagi jeles dibuatnya..hehe..semoga sukses selalu yer..
    Hafizul recently posted..Luka DilukaiMy Profile

  2. Selamat tahun baru.
    Trafik yang sangat mantap nie.

    Semoga lebih berjaya dan maju dalam dunia blog.
    Azeni Ahmad recently posted..6 Cara Untuk Merawat dan Menghilangkan Kulit BerpanauMy Profile

  3. selamat tahun baru blogger wanita…
    AUC recently posted..Tahun Baru Rumah BaruMy Profile

  4. trafik yang sangat mantap…semoga terus sukses pada tahun 2015
    Kakiblog recently posted..Menulis Cara HipnosisMy Profile

  5. Ýwahh…..

    Ingatkan masih lagi dalam pertapaan..
    titan recently posted..2015 – Tahun Survival.My Profile

  6. ohohoo..dalam diam aku mencintaimu..eh..silap…dalam diam berisi ni..terbaik..:D
    reezluv recently posted..5 Design Kad Kahwin Menarik Tahun 2014My Profile

  7. Alhamdulillah dan tahniah dengan pencapaian…amat WOW sekali~ tingin jugak nak nompang iklan (berbayar) tapi saya juga pengedar Shaklee..ehehehe…

    Semoga terus maju puan!
    faezahjalil recently posted..Pengedar Shaklee kawasan Port Dickson, Mambau dan sekitarnya.My Profile

  8. tahniah sis.
    semoga tahun ni lebih berjaya lagi.
    hebat tu UV macam tu.
    Datin Tyka recently posted..Azam Tahun 2015My Profile

  9. tahniah dgn pencapaian yg baik, InsyaAllah 2015 lebih berjaya lagi nanti hendaknya.
    Denaihati recently posted..2015 selamat melangkah dengan azam baruMy Profile

  10. Selamat menyambut tahun baru. Wah trafik yang mantap. 🙂
    akubiomed recently posted..Bila anak dara dapat kasut gedik merah jambuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge