Siapa Model Tudung Fareeda 2012?

Model? Ini bukan Model Runaway yang bahaya tu ye, ini model tudung ,ok!

Actually, hari ini aku terbaca kat Kosmo tentang pertandingan Pencarian Model Tudung Fareeda 2012 di SACC Mall bermula dari 24 hingga 25 Mac 2012.

Pencarian Model Tudung Fareeda 2012

Pemilik tudung ni, orang melayu ye, Nama beliau pun Faridah Zakariah, pemilik Fareeda House of Scarf dan beliau menawarkan hadiah yang lumayan untuk model yang berjaya.

Juara akan membawa pulang hadiah RM3,000 dan 10 helai tudung Fareeda bernilai RM2,000 m anakala tempat kedua meraih wang tunai RM2,000 dan 5 helai tudung bernilai RM1,000.

Agak-agaklah siapalah pemenang pertandingan? Lumayan gak hadiahnya tu…
Korang suka ke tudung jenama Fareeda? Dah pakai? aku tak pernah pakai lagi. Orang kata tudung Fareeda ini adalah tudung yang berkualiti tinggi dengan kain sifon dan lycra. Aku pakai tudung bawang bawal je^__^

13 thoughts on “Siapa Model Tudung Fareeda 2012?

    1. itu automatik tu Etuza.. etuza kena berdaftar email ke gravatar.com dan upload gambar. so bila etuza komen mana-mana blog dengan email yang sama, gambar yang diupload tadi yang akan muncul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge