Siapa Juara Mentor ke 6?

Semalam, sempat gak tengok rancangan Mentor musim ke 6 sekejap. Tapi sempat tengok artis-artis mentor nyanyi 1 lagu je, lepas tu terus pergi tidur sebab aku ngantuk sangat semalam. Yelah, dah dua hari duduk kat kursus kahwin dan mendengar ceramah , so penat  sikit sebab lama sangat duduk. Tak biasa . hehe.

Caroline dan Ella Juara Mentor ke-6

Apa-apa pun, tahniah buat Caroline dan Ella sebab telah berjaya menjadi Juara Mentor musim ke-6 pada tahun ini.  Dapat RM100K setiap seorang. Aku rasa Caroline layak menang sebab bagi aku dia ada suaranya yang tersendiri dan tak meniru artis lain.  Anas mungkin boleh menang tapi mungkin sebab suara dia tak okey skit semalam sebab sakit tekak kan, tu yang tak boleh menang tu. Cewah, macam pengkritik vokal plak. haha. Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Siapa Juara Mentor ke 6?

  1. wahh sejak bergelumang dengan dunia tenet ni.. saya memang dah jarang gile bukak tv huhu.. sedeih kat umah xde sape layan die hahaha

  2. a’a caroline menang
    eiela recently posted..Innalilahiwainnalillahirajiun,,Jagalah Ibu Selagi AdaMy Profile

  3. kurang ikut sangat, tapi hadiahnya memang mantap. hadiri kursus kawin…ingatkan dah kawin…heee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge