Shopping Baju Kahwin!

Kahwin? Bukannya aku yang nak kahwin…hehe..Actually hari ini, aku pergi teman my bestfriend beli baju yang dia nak pakai untuk kenduri kahwin abang dia nanti. Penat jugalah, setengah hari berjalan kaki, pergi dari kedai ke kedai yang lain. Dah lama aku tak pergi shopping, yelah asyik kerja jak, sampai takda masa untuk diri sendiri. Nasib baik ada blog aku ni untuk meluang masa free yang ada.

baju-pengantinGambar Hiasan : Wedding-lovz.net

Banyak juga lah urusannya kalo nak kahwin, pening gak, kena pilih baju yang sesuai lah, kasut yang sesuai lah dan macam-macam lagi, macam ni lah kalo perempuan.. hehe.. Kalo lelaki, simple je..

Walaupun penat hari ini, tapi tetap rasa seronok sebab dah lama tak buat aktiviti macam ni. Malah bersama my bestfriend lagi.

Orang lain kahwin pun, dah aku sibuk, kalo aku yang kahwin, tak tahu la pula macam mana busynya..hehe..

Anyway, gud nite semua, nak tido awal hari ni sebab esok kena kerja oncall.. Nite..:)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

11 thoughts on “Shopping Baju Kahwin!

  1. sebut baju pengantin..memang cantik2 semua..rambang mata jadi..

  2. Jangan lambat-lambat sangat kak aya. Kalau rasa dah sampai masa kahwin je. Ini termasuk dalah perkara yang disuruhkan cepat urusannya oleh agama.

  3. BELUM KAHWIN BAGUS LAA…ADA PELUANG AYIE JADI ORG SABAH…hehe (aya jgn ambil hati…ya)

  4. AYA…MAAF AYIE TANYA…AYA DAH KAHWIN KE BELUM…? ^_^

  5. owh ingatkan cik yg nak kawin. Pasni kalau nak shoping barang kawin wat online je. Takde la penat.

  6. Ingatkn u nk kawen hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge