Seram! Implan Payudara Wanita Ini Tergantung Keluar dari Dadanya

Wanita ini berumur 25 tahun , telah menjalankan pembedahan implan payudara yang membesarkan saiz payudaranya dari Cup A ke Cup DD. Wow! besar tu.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Wanita dengan payudara Implan

Malangnya, badan wanita ini telah menolak salah satu implan silikon yang telah diletakkan dalam payudara kanannya dan pembedahan semula terpaksa dilakukan.

Akibat daripada parut yang tidak sembuh sepenuhnya dan terdapat kelemahan pada tisunya, maka selepas 2 bulan, implan tersebut terkeluar sendiri dari parut payudaranya.

Implan payudara wanita ini tergantung keluar

Errrghh.. menakutkan. Wanita ini terpaksa hidup selama 7 bulan tanpa payudara yang tidak sekata kerana badannya memerlukan masa untuk sembuh sebelum implan dimasukkan semula.

-Gara-gara nak cantik dan miliki payudara yang besar, wanita sanggup menjalani pembedahan kosmetik seperti implan payudara tanpa fikir akan kesan sampingannya. Sepatutnya, kita kena bersyukur dengan apa yang Tuhan telah berikan kepada kita. Betul tak? ^_^ –

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Seram! Implan Payudara Wanita Ini Tergantung Keluar dari Dadanya

  1. ngilu pulak rasanya ..bahaya perubatan zaman moden ,,

  2. astaghfirullah…. nak cntik konon2nya, berubah jd tragik
    Ummi Hanie recently posted..3 AbdulMy Profile

  3. aurat.. :p tp comel jgak huhu…
    Lazaac recently posted..Updated : Mac OS X 10.8.3 Build 12D78My Profile

  4. menyeramkan! tak perlu kata apa-apa lagi

  5. entahlah. kelakar pun ada. kesian pun ada.
    titan recently posted..8 Teknik AJAIB untuk buat Sales.My Profile

  6. lorh? haha ada jugak ke macam nie? ich3 kesian dia.
    hehe tapi mungkin tulah akibatnya merubah dan tak bersyukur dengan ciptaan Allah 🙂
    MeyaTeyo ♥ recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  7. salam aya 🙂

    eeeiii..mengerikan..takut tgok..sian dia
    Ayie Abas recently posted..VIKINGDOM : Poster Eksklusif DAKU AMATMy Profile

  8. ei..tkt nye tgk…itu la..sepatutnya bersyukur je dgn ape yg ade… nape la nk ubah semua tu kn…
    nurul azieyan recently posted..Wordless Wednesday : Satu Masa DahuluMy Profile

  9. diorang nih ntah apa-apa la, tak cukup dengan apa yang ada.
    eiela recently posted..Wall Hanging Sulam Reben Contest Kakinakl.comMy Profile

  10. perghhh….menakutkan…biasanya artis-artis suka gunakan silikon utk payudara..nak glamour….tanpa memikirkan risikonya….
    sukma recently posted..KERETA KEBAL ADNAN DAH SAMPAI…..My Profile

  11. Sanggupnya dia. bersyukurlah dengan apa yang ada. seram den nengok >.<
    Anis recently posted..Blog berwajah baru.My Profile

  12. adoi, ape la masalahnye kalau jaga je yg asli tu kan.. heheh
    fariq recently posted..Elakkan Tekanan Perasaan / StressMy Profile

  13. tu laaa . Nak beso2 sgt. Kan dah kene .. hehe
    Aiman Aziz recently posted..Remaja Menggila 2My Profile

  14. erk!..menakutkan..ngeri je tgk..

  15. bersyukur la. sepatutnya kesihatan tu lebih penting dari kecantikan. =’)
    Wana wazm recently posted..Ayat Al-Quran Diubah dalam Apps Apple & Android !!My Profile

  16. orang sana memang suka macam tu. terseksa diri je rasanya.
    Sya Isya recently posted..Petua Menjaga Kesihatan MataMy Profile

  17. Untuk kelihatan cantik sanggup buat apa sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge