Senarai 100 Blogger Terpilih untuk Cabaran RM5000

Alhamdulillah..Tak sampai 10 jam post tentang Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger, Dah ramai rakan blogger yang berminat nak join program ini. Alhamdulillah mendapat sambutan yang baik dari blogger-blogger Malaysia. Makin meriah dunia blogging ini. ^__^

Mungkin ada yang dah join program Insentif RM0.02 dari DenaiHati.com dan Insentif RM0.03 dari MamaMurai.com, jadi tak salah rakan blogger sertai Insentif Rm0.05 dari BloggerWanita.com pula yang bernilai RM5000.

100 Blogger  yang terpilih  menyertai Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah:

  1. Kongsi Bersama Nora
  2. Cikgu Hairul
  3. Bardboo
  4. SyaiSya
  5. ShahrulSite.net
  6. KakiHaru
  7. Kisah Klasik Azura
  8. Yastro Online
  9. Syuhada Salleh
  10. Dunia Anita
  11. Kelip-kelip Kehidupan
  12. Screen of My Hearts
  13. Zie Fauzi Dot com
  14. Sweet Vanilla
  15. Aidanatasya
  16. Coretan Anak Adam
  17. Mitchi Motchi
  18. Kertas Warna Merah
  19. EdisiKini Dot com
  20. MyLife My Primary Plan
  21. Assassin Cyber
  22. Azizul Hakim
  23. Lakaran Kehidupan
  24. AlKisahnye
  25. A Blog For Giveaway Lover
  26. Mr.Eraz Fadli
  27. Mujadafewa
  28. Heart Chart
  29. Faridzuan Firdaus
  30. Mizatye
  31. Up Profits
  32. Doctor Muda
  33. Ainun Mardhiyyah
  34. My World My Life
  35. Fairy Dream
  36. Earncent.com: Ini Blogger Lelaki Kacak ye..
  37. Cahaya Hidayah
  38. My Own Lil Story
  39. The Lisa
  40. MasterPiece
  41. Farhana
  42. Zamani 84
  43. Pesona
  44. Anys Nadhilah 
  45. Mr.Pingu
  46. Fatimah Azzarah
  47. Blog Kelip-kelip Comel
  48. Yang Baik
  49. Lyick Community
  50. Cik Haty Incik Jiwa
  51. Cerita Dari Hati
  52. Muaz Faris
  53. Alziyad News
  54. Cheese Tiramitsu
  55. Malarang Kak
  56. Farisha Risya
  57. LadyBirdLuvone
  58. Kisah Dya
  59. How’s Life Bout
  60. Aneyzsams
  61. Itu Ini
  62. Its All About Journey
  63. Latest Memory
  64. AkuBioMed : Ini blogger kacak yang prihatin ye
  65. Jardness
  66. Ajjamoppical
  67. Miera Akmalina
  68. Pezol Stylez
  69. Aziera Adenan
  70. Ali Basyir
  71. Miss Mirror
  72. Auto Dunia Blog& Permotoran
  73. I Love Miyamie
  74. Afini Suhaimi
  75. Blog Asmanisma
  76. Oh! Dunia Realiti
  77. Luahan Rasa Hatiku
  78. Amirez Dot Com
  79. Sakura Shawl
  80. Cerita Chenta
  81. Abang Apix
  82. Luqman Hakim
  83. Coretan Tieya Azmi
  84. Sweet Bumblebee
  85. Afra Yuri
  86. Cikgu Dahlia
  87. Zuliatie
  88. Aida Teddy
  89. Suara People
  90. Jom Tonton
  91. Belog Ella
  92. Blog Hafiz Rahman
  93. Kamil Kata
  94. Blog Sensasi
  95. Jiejz Tommyrotz
  96. Bicara hati Luahan Minda
  97. From Heart To Heart
  98. My Mom’s Best
  99. Anastasyea
  100. Mummy GreenyHouse

P/s: Tahniah kepada Rakan blogger yang terpilih  menyertai program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger  yang akan dilancarkan pada 1 April 2012.

P/ss: Tahun 2013, Kini Cabaran RM5000 ini dibuka kepada semua blogger Malaysia.

Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni:
About Aya Norbayah
Founder & Author : Aya Norbayah I'm Aya. I am a blogger since 2010. I'm really interested in blogging, internet business and marketing, SEO and also social media marketing. Currently, I'm also a Shaklee Independent Distributor [ID: 1100312].

121 thoughts on “Senarai 100 Blogger Terpilih untuk Cabaran RM5000

  1. hehe terpilih gak =p

  2. Thanks AYA kerana memilih blog saya…

  3. terima kasih cik aya…ya Allah…baru tersenarai dlm top 100 da teruja…hehe…harap rezeki ni diberkati… :)
    Kamil Kahar recently posted..Under Maintenance # BBQ with junior CS…My Profile

  4. alhamdulillah….baru perasan tersenarai…akan buat link ke blog wanita ni sebanyak mungkin =)
    HafizRahman recently posted..Dapatkan 25000 Tiket Wayang Percuma GSC Untuk Tontonan Esok!!My Profile

  5. kenapa sy tak dapat antara 100 blogger… kecewa nya
    hafizal recently posted..Pelakon Bebas Tuduhan MencuriMy Profile

  6. ahhhh…tak ada pulak
    hafizal recently posted..Pelakon Bebas Tuduhan MencuriMy Profile

  7. Nampaknya tak sempat dah nak join…
    Azuan recently posted..Lelaki Kacak – Antara Persaingan Dan PermintaanMy Profile

  8. hik3..tak lepas..no yang ke 300 rasanya kot…

    apapun good luck to all..satu insentif yang win-win,….
    eyriqazz recently posted..Kereta oh Kereta : Ada Cadangan?My Profile

  9. Tahniah pada yang terpilih..
    Nurul recently posted..Nasi Ayam BakarMy Profile

  10. Ala,tak sempat nak masuk kedalam cabaran Rm5000 ni,baru tau.. =(

  11. saya nak join boleh hehe tapi dah terlewat plak

  12. saya tak terpilih ke sebab masa daftar tu baru tgk 60 peyertaan
    Faizal PJ recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  13. Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang berjaya.
    Apa lagi.., tingkatkan usaha.., banyak tu RM5000. ;)
    lunaticg recently posted..New 50 ringgit this year?My Profile

  14. alhamdulillah blog sy terpilih..tq ya :)
    eera shera recently posted..Tudung Bawal Online dan mini giveaway!My Profile

  15. Alhamdulliah. Terpilih juga. Terima kasih ye kak.

  16. 48 dalam genggaman… terima kasih
    yangbaik recently posted..Ekspo Selangkah ke UiTM 2012My Profile

  17. Ok. gd luck untuk semua.. =)
    nurmisnan recently posted..10 kebaikan minum susuMy Profile

  18. banyak tu jumlah wang untuk menang sis..

  19. tsk, dah tak sempat dah. sedihnya :’(
    ida recently posted..Itziar was in townMy Profile

  20. kouta sudah penuh…ramai juga yang tidak berjaya

  21. cantik kut nombor yang ali dapat. 70. sama dengan result sains Ali. XD okea, dapat 75 sebanarnya.
    Ali Basyir recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  22. baru dapat info ni..tak sempat sya nak join..huhu
    Naziman recently posted..Cara basic lajukan laptopMy Profile

  23. tahniah kepada yg tersenarai

  24. tak sempat join.. huhu.. may be next fasa k..
    madammondoq recently posted..Karok Blogger Retis – Final PartMy Profile

  25. Baru terbace pasal contest ni.. dah tak sempat join dah.. hukhuk
    Norliza Nordin recently posted..Makin membulatMy Profile

  26. alhamdulillah…x sangka tersenarai!
    yg ke-100 pulak tu..hahah :p
    tQ.. :)
    Ima GreenyHouse recently posted..Wordless Wednesday: Graduation 2007My Profile

  27. alahai, tak sempat..
    KiD recently posted..Celcom and Prada the Perfect MatchMy Profile

  28. terima kasih ye..dya tersenarai..:D

  29. ooh….penuh suda…masih ramai yang que
    ainun recently posted..Cerita Sebenar TItanicMy Profile

  30. wahh..dah cukup dah..kejap jer..
    syu90 recently posted..Never Ending Story (2012) KMovie reviewMy Profile

  31. Terima kasih kerana blog saya juga termasuk dalam senarai tu…
    yas recently posted..CUKAI 6% PRABAYAR DITANGGUHMy Profile

  32. terima kasih sbb menerima penyertaan saya :D

  33. tq kak aya…muax pp kak aya..hehe
    nabyla recently posted..tekan kliksense pun dapat duit :]My Profile

  34. wah dah penuh dah.. =)
    bardboo recently posted..Wordless Wednesday #09: KreativitiMy Profile

  35. gud luck untuk semua..
    kakyong recently posted..WW : Anda bertanya Ustaz Azhar Idrus menjawabMy Profile

  36. xmasuk..:(

    xpe la…xde rezeki…xpe lah..:)
    miss nadya recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  37. Nasib baik sempat masuk .. sipi sipi lagi je nak terlepas .. ^__^
    anastasyea recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  38. alamak aih..x dan nk join..huhu

  39. alamak .. terlambat.. moga blogger yang join ni dapat menang. Sokong!
    iAwani recently posted..Samsung Guna Chip Exynos Quad Core Untuk Smartphone Galaxy S3My Profile

  40. Alhamdulillah termasuk dlm senarai, no.11:))
    teratai recently posted..Wordless Wednesday ~ 5th BE 2012My Profile

  41. TQ Aya …
    akhirnya Chenta terpilih …
    Chenta recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk bloggerMy Profile

  42. Alhamdulillah, tersenarai.. terima kasih tuan rumah :)
    Jomtonton recently posted..Wordless Wednesday – Lawak Kartunis Lambok #6My Profile

  43. [...] RM5000 untuk Blogger” di ruangan komen di bawah sekarang. Selamat Berjaya.Update: Jom terjah Rakan Blogger yang Terpilih… __spr_config = { pid: '4ea976ba396cef68f900022d', title: 'Wang Tunai RM5000 untuk Blogger', [...]

  44. erkkkk.. ada plak terselit Ini Blogger Kacak yg Prihatin
    untuk brother kita AkuBiomed.. hik3…
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #37My Profile

  45. nak join jugak,boleh ke?
    ZaiFa® recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  46. mmg menarik sangat sesiapa yang minat blog ini tawaran yg lumayan ditawarkan

  47. eh termasuk jugak hehe kte num 57

  48. Baru dapat info tentang contest ni.Sempat lagi ke kalau nak join?
    harap² ada rezeki di sini.
    ZaiFa recently posted..Tips:Perkara Asas Utk Membakar KekMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge