Selamat Hari Raya Haji untuk semua…

Assalamualaikum sahabat-sahabat blogger.. Lamanya aku tak update blog ni. Mesti korang tertanya-tanya kan, hehe, perasan sendiri.

Maklumlah kerja di Hospital Daerah agak sibuk sikit, satu hospital tu ada 4 orang doktor sahaja termasuk pengarah hospital. Bulan ini aku agak sibuk sebab kena kerja lebih masa ( on-call ) yang banyak dan tak dapat cuti raya haji lagi, huhu sedihnya. Napa ya? sebabnya seorang rakan doktor ambil cuti berkahwin dan seorang lagi baru je berumahtangga, jadi bagi lah peluang dia bercuti dan beraya sebagai suami isteri. Aku kena berkorbanlah sikit. 🙂

Lagi satu aku sibuk menyiapkan blog perniagaan aku iaitu iDeainternet.biz yang topiknya lebih kepada perniagaan internet. Kalo sudi, singgah-singgah la ke blog ini dan bagi komen. 🙂 . Sangat-sangat dihargai kalo korang singgah lepak sekejap kat blog tu.

Kepada sahabat blogger yang ada komen kat blog bloggerwanita.com ni dan yang sudi nak tukar link, minta maaf agak lambat sikit nak update. Apa-apa pun aku cuba untuk balas komen-komen korang dan tambah link exchange.ok?

Di kesempatan ni, aku bersama BloggerWanita.com nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha dan minta maaf jika ada salah dan silap aku. Halalkan apa-apa ya. Bagi yang nak balik kampung, berhati-hati di jalan raya. Janganlah sambut hari raya di hospital pula ya. Bagi yang tidak dapat bercuti seperti aku, jangan bersedih, niatkan di hati, buat kerja kerana Allah. Dapat juga kita pahala. 🙂 ..Peace

12 thoughts on “Selamat Hari Raya Haji untuk semua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge