Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum rakan semua, sejak akhir-akhir ini, aku begitu sibuk dengan aktiviti harian dan kerjaya sampai tak sempat nak update blog. Hari ini, aku nak ambil kesempatan nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin buat rakan blogger dan rakan pembaca blog ini.  Semoga rakan semua bergembira bersama orang yang tersayang.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

P/s: Berhati-hati di jalan raya, Mulakan dengan Bismillah..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

27 thoughts on “Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

  1. Tak sabar menanti hari raya untuk tahun yang ke 2013 😉
    Huhu
    Nazran recently posted..Cara Hilangkan Bau Nasi HangitMy Profile

  2. Selamat aidil fitri….hehe telat banget nih. When will you update your blog again? Happy new year…

  3. da lame tade new post,bz ke,,

  4. Sudah hampir memasuki Tahun Baru 2013, semoga dikurniakan kesihatan dan kesejahteraan yang lebih baik untuk kita semua nanti…amin

  5. Lama betul tak update blog ya…

  6. dah lama post ini ditulis…tp slamat jgk diucapkan

  7. allow me to say Idul Fitri 2012 ,,
    george recently posted..New England Captain Rooney Insists he is a modified ManMy Profile

  8. hi, aya , sudah lama saya tdk kunjungi blog ini, karena kesibukkan saya, saya dinas di luarkota , mohon maaf lahir dan bathin , idul fitri
    joy recently posted..Tips for Little Businesses to Create ProfitsMy Profile

  9. Masih belum terlambat ya Aya,,mohon maaf lahir dan bathin juga,,,
    yonobae recently posted..Tips to Have Latest Collection Winter with an Appropriate BudgetMy Profile

  10. Waalaikumussalam. Apabila sibuk dengan aktiviti harian dan kerjaya bermakna sedari mempunyai tanggungjawab diatas dunia. Tetapi walaupun sibuk, sedari masih lagi sempat untuk memberikan ucapan kepada rakan-rakan di laman sesawang. Tahniah diucapkan. Semoga ianya berkekalan.

  11. Tak beraya kat umah, singgah beraya kat blog pun jadilah..
    Salam Aidilfitri.

  12. Salam Kenal..
    Masih sempat lagi kalau saya ucapkan Selamat Hari Raya untuk awak sekeluarga.
    Mummy Akmar recently posted..Minggu Terakhir Rumah TerbukaMy Profile

  13. Selamat hari raya aidilfitri..dah nak habis raya dah.
    hatiputera recently posted..Dapat semula status glitterati dari nuffnangMy Profile

  14. Salam Aidilfitri … semoga ibadah kita di bulan Ramadan dapat diteruskan untuk bulan-bulan seterusnya ..
    Mazuhan recently posted..Facebook Marketing – Integrating Facebook With Your WordPress BlogMy Profile

  15. selamat hari raya.
    qadar recently posted..Kata – Kata Motivasi: 2/9/12My Profile

  16. Lama tak singgah sini…Salam Aidilfitri

  17. selamat hari raya, msh x lambat kan
    lewis recently posted..Google Nexus 7 Di MalaysiaMy Profile

  18. salam aidilfitri juagk!
    maisarah recently posted..Muka Tak Puas Hati Dapat Silver OlimpikMy Profile

  19. salam aidilfitri juga..
    wandisini recently posted..Salam Aidilfitri 1433hMy Profile

  20. raya baru jer berlalu..tak lama lagi kene masuk ofis..hoho..selamat hari raya..

  21. eid mubarak dr!
    semoga terus mencapai kemenangan di hari yang mulia

  22. selamat hari raya maaf zahir batin jugak ,,,, semoga tahun ini lebih baik daripada sebelumnya,,, and yang akan datang lagi baik dari tahun ni 😀
    muja recently posted..budak hilangMy Profile

  23. Selamat hari raya Aidilfitri buat Aya seisi keluarga di sana, minta maaf banyak-banyak kalau ada di antara hasil tulisan saya pernah menyakiti hati Aya secara langsung atau tidak langsung.
    Mama Murai recently posted..Update blog yang pertama selepas bercuti selama 4 tahun gitu…My Profile

  24. Selamat hari rsya juga. Mohon ampun dan maaf atas segala salah silap.

  25. selamat hari raya:))))

  26. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama suami tersayang. Tahun depsn dengan baby pula.:-)
    akubiomed recently posted..Sambutan Hari Raya Aidilfitri meriahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge