Selamat Berpuasa…

Esok.. kita puasa…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Dikesempatan ni, Aya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua rakan pembaca dan rakan blogger. Aya juga memohon maaf kepada sesiapa yang ada tersinggung atau berkecil hati dengan BloggerWanita.com. Tidak berniat hati untuk menyakiti sapa-sapa. Ceh.. jiwang plak..hehe

upin-ipin-puasa-ramadhan

Mudah-mudahan tahun ini, puasa penuh lagi. Alhamdulillah dah 2 tahun berturut-turut aku dapat penuhi puasa. Harap tahun ini, boleh juga. 🙂 . Bukan senang tau pompuan nak penuh puasa.. sebab masalah wanita. Heee..

Nampaknya esok terpaksa buka puasa kat Kota Kinabalu, InsyaAllah, sebab esok ada meeting kat sana. Tak dapat nak buka puasa bersama keluarga. Takpalah, tugas yang diamanahkan, mesti kita lakukan. betul kan..

Semoga bulan puasa ini, lebih banyak amalan yang boleh kita buat…Sentiasa memaafkan kesilapan orang lain supaya hati lebih tenang..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

14 thoughts on “Selamat Berpuasa…

  1. Sebulan kita puasa, melatih diri untuk menjadi orang sabar sangatlah berat tapi harus dicoba, selamat berpuasa,,
    rojas recently posted..High School Essay Contest is a Step in Reaching FutureMy Profile

  2. Saya juga minta maaf kalau ada comment yg tdk sesuai ya,,semoga puasanya mendapat Ridho ALLAH SWT,,,,Amin,,
    yonobae recently posted..How to reduce your rates?My Profile

  3. Mohon maaf lahir batin juga ya, selamat berpuasa,,,
    Noy recently posted..Sales Outsourcing Helps You Achieve SuccessMy Profile

  4. Hye .. selamat berpuasa kak aya .. harap saya pun dapat lah penuh kan pose sebulan . coz sebelum2 ni asyik ada jek missed .. hehehe .. harap tahun dapat la tunai kan ..

  5. sambutlah bulan suci ini hati yang bergembira sehingga puasa dapat dijalankan dengan lancar menuju idul fitri
    joy recently posted..How Innovation and Invention is Important for the American EconomyMy Profile

  6. selamat berpuasa …….semoga lancar ya
    joy recently posted..Marketers Can Learn From Cooking Fried ChickenMy Profile

  7. Salam.
    Selamat menyambut bulan ramadhan 2011 juga.
    Semoga Bulan ini segala ibadah kita dipermudahkan Allah dan rezeki kita akan lebih diberkati. jangan lupa bayar Zakat ya.
    Baju Kurung Budak recently posted..Selamat Berpuasa 2011My Profile

  8. Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan..
    selamat berpuasa buat sahabat,
    moga Allah permudahkan anda
    untuk beramal di bulan mulia
    penuh barakah ini…
    🙂
    zulkbo recently posted..Puasa Jangan Lupa Sahur PulaMy Profile

    • Terima kasih saudara Zulkbo.. semoga kita sama-sama menyambut bulan puasa dengan gembira dan tenang.Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge