Selamat Bercuti-cuti Malaysia!

Hujung tahun ini, aku semakin busy plak , sampai tak sempat update blog.huhu..Bos aku sakit, so aku kena tolong buat kerja dia.  Apa-apa pun tinggal 2 hari lagi, baru aku dapat bercuti-cuti Malaysia. hehe.InsyaAllah..  Yelah Hari Krismas ni takleh nak cuti sebab kena bagi peluang rakan sekerja yang beragama Kristian untuk bercuti. So kita kena bertolak ansur la kan? 🙂 . Kalau hari Raya, diorang plak yang kerja..

Komen-komen dari rakan pembaca dan rakan blogger pun tak sempat nak balas. Minta maaf ye. Ada masa terluang, Aya cuba reply. OK.

penguin-holiday-cartoon

Apa-apa pun. Selamat Bercuti-cuti semua.. 🙂

6 thoughts on “Selamat Bercuti-cuti Malaysia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge