Selamat Bercuti-cuti Malaysia!

Hujung tahun ini, aku semakin busy plak , sampai tak sempat update blog.huhu..Bos aku sakit, so aku kena tolong buat kerja dia.  Apa-apa pun tinggal 2 hari lagi, baru aku dapat bercuti-cuti Malaysia. hehe.InsyaAllah..  Yelah Hari Krismas ni takleh nak cuti sebab kena bagi peluang rakan sekerja yang beragama Kristian untuk bercuti. So kita kena bertolak ansur la kan? 🙂 . Kalau hari Raya, diorang plak yang kerja..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Komen-komen dari rakan pembaca dan rakan blogger pun tak sempat nak balas. Minta maaf ye. Ada masa terluang, Aya cuba reply. OK.

penguin-holiday-cartoon

Apa-apa pun. Selamat Bercuti-cuti semua.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Selamat Bercuti-cuti Malaysia!

  1. biasa dpt cuti pun kejap jer..n slalunya hujung tahun jer..sob3

  2. Dah lama tak rasai percutian 🙂
    ainun recently posted..100 USD Sudah DicapaiMy Profile

  3. tinggal beberapa hari je lg nak masuk tahun baru.

  4. Cuti da nak abis..rasa kejap je. Selamat bercuti la pada yang baru nak bercuti..
    Cikgu Hairul recently posted..Tahniah.. Tahniah.. Dan TahniahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge