16 thoughts on “Aku dah jadi Samseng Facebook lah pula

  1. Takpa kalau ada samseng facebook pun kita ada cara nak ‘head shoot’ diorang serta merta… ^_^

    Cuma untuk sementara ajer…

    Ikhlas,

    Amin Johar
    Jurutera SEO Malaysia
    PAKAR NIAGA
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..BUAT DUIT BLOG | RM5000 UNTUK BLOGGER!My Profile

  2. Hah ? Samseng Facebook ?
    Lynn recently posted..Siapa boleh tolong padam script disqus ?My Profile

  3. aduh .. teringat saya ngan blog yang pakai Samsung Facebook ni, terus tutup browser then bukak blog lain .. tak sanggup nak tunggu 56 saat semata-mata nak membaca.

  4. lahh ingtkan samseng betul2 tadi..buat terperanjat kiter aje..hahaha
    Hafizul recently posted..Jahit – Iklan Raya Petronas 2013My Profile

  5. dunia mayapun ada samseng rupenya!
    Mohd Shubhi recently posted..Siri kaya #4 : Bezakan antara Pelanduk dengan JeratMy Profile

  6. kalo samseng ni..
    memang potong stim…
    nizam recently posted..The Best Facebook Games That Are Fun To PlayMy Profile

  7. lu jaga kawasan mana ni? hehehe
    Zuan recently posted..Raya Moments of Closeness with SamsungMy Profile

  8. mood hilang kalau ada script tu..1000 saat?hurm..buat aku marah le jawabnya..:D
    reezluv recently posted..Kenangan RayaMy Profile

  9. ohh..sudah jadi samseng rupanya..hoho
    titan recently posted..Apa itu MyKad Smart Shopper?My Profile

  10. facebook pun ada samseng ye..hehehehe..
    Mimie Najib recently posted..Nak Minta Pendapat Kawan Perempuan, Boleh??My Profile

  11. barang baik.saya pon sanggup tunggu bila nak download 🙂
    Cikgu Syahir recently posted..GAMBAR FARHAN SUAMI ABBY ABADIMy Profile

  12. untunglah pakai skrip samseng FB.. lazaac tak sampai lagi tahap tu.. haha..
    Lazaac recently posted..Dapatkan CyberGhost VPN Special Edition Serendah RM21 SetahunMy Profile

  13. Tengah senyum sambil baca ebook case study seo tu.. Hehehe. Semalam sanggup tunggu dekat 20 minit nak mendownload.
    Cikgu Hairul recently posted..Saat Aku Diuji, Sabarlah Wahai HatiMy Profile

  14. yup.. elok buang kan samseng facebook tu
    zool recently posted..10 Kuih Raya/Kudapan Paling Popular Di BeliMy Profile

  15. Memang kejam guna Samseng Facebook. Langsung potong minat. 🙂
    akubiomed recently posted..Mudahnya membuat Tau Fu Fa dari rumahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge