Salun Mencuci Telinga. Biar Betul?

Biar betul? Servis cuci telinga pun ada…..So far yang aku tahu, servis cuci kuku taulah gak..Hehe

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Inilah yang berlaku di Tokyo Jepun, terdapat salun-salun yang menawarkan perkhidmatan cuci telinga pelanggan oleh gadis-gadis jepun. Yang pasti salun ini tak menyediakan perkhidmatan seks ye..

Salun Yamamoto Mimikakiten mendapat sambutan hangat dari pelanggan di Jepun dengan bayaran AS35 atau RM108.64 untuk sesi selama setengah jam. -Kosmo-

salun-cuci-telinga

Mesti best dan mengantukkan kalau telinga kita dicuci..Teringat zaman kecil-kecil dulu.

Buat masa ni, takda lagi kat Malaysia kot. Betul tak? Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Salun Mencuci Telinga. Biar Betul?

  1. erm..kalau kat jepun ni, macam2 perkhidmatan pun ada kan.. tak geli ke dorang duk mencuci tu??
    Mimie Najib recently posted..Crepe DurianMy Profile

  2. cuci telinga…. mesti layan abis nie

  3. aya ini wb baru ku …semoga aya bisa berkunjung juga di web ku ya , terimakasih ya
    george recently posted..About Restaurants Accommodation And Traveling in Melbourne AustraliaMy Profile

  4. hallo apa kabar aya , sdh lama aku tak kunjung ke web anda ,,lagi banyak job , tapi aku tak lupa dng mu , semakin hari web mu semakin bagus ….. salon telinga kalau di Indonesia di sebut terapi telinga utk kesehatan begitu lah …..dengn menggunkan lilin
    joy recently posted..Satellite Internet – Social Impacts of Broadband InternetMy Profile

  5. salam..
    negara semakin maju
    semua orang nak mudah
    dan cepat..enjoy saya rasa
    kalu orang tolong korekkan..
    he he..
    zulkbo recently posted..Cara Mudah ( Bergambar ) Pasang WindowsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge