Rozita Che Wan Tetap Cantik Tanpa Make Up

Kalo sebelum ini, aku ada tunjukkan gambar-gambar Rozita Che Wan yang cantik. Tapi ada yang terfikir, ” Ala, memanglah cantik sebab makeup tebal” . Betul tak?

rozita-che-wan-dengan-makeup

Tapi sebenarnya , dia memang cantik walaupun tanpa make up. Tak Percaya? Cuba tengok kat gambar-gambar kat bawah ni:

rozita-che-wan-tanpa-makeup-seksi

rozita-che-wan-tanpa-makeup-cantik

Cantikkan? Nampak lebih ayu dan sopan… Aku rasa tak perlu lah seksi atau make up terlalu tebal sebab dia tetap nampak cantik tanpa make up.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

8 thoughts on “Rozita Che Wan Tetap Cantik Tanpa Make Up

  1. aah la…cantik. betul tu..xyah nkk gne makeup tebal sgt kan..
    Pezol Stylez recently posted..AMARAN PERMAINAN ANGRY BIRDS SPACE BAHAYA DIMUAT TURUNMy Profile

  2. Tetap cantik.

  3. Orang dah cantik tak perlu bermekap tebal2 nih. Tengok pun naik rimas. Saya suka tengok wajah dia dalam drama “diari ramadhan rafiq”(eh betul ke tajuk drama tuh). Sangat natural.
    mekar recently posted..Jom Belajar Membuat MacaronMy Profile

  4. baby face 😉
    adele recently posted..Jika Benar Itu Adalah Rasulullah…My Profile

  5. hehe..dia mmg jelita..makin matang makin jelita..;)
    Ana Admi recently posted..Bukan Pinta MerekaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge