Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Hari ini, kali kedua dah aku baca ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. Korang tau sapa yang hasilkan ebook ini?

Jeng..jeng..jeng.. ebook ini dihasilkan oleh Encik Titan atau nama sebenar beliau Ahmad Faizal. Encik Titan ni adalah antara senior blogger di Malaysia yang buat duit melalui program affiliate. Kalau aku dah jadi blogger selama 3 tahun lebih, Encik Titan ni dah jadi blogger selama 10 tahun lebih tau. Lama giler dah.

Ok..ok.. sebenarnya hari ini, aku nak buat REVIEW sikit tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni. Aku pun tak tahu kenapalah dipanggil merah jambu. Girlish gitu.. Hehe

ebook kitab teknik seo merah jambu

Honestly, firstime aku tengok minisite jualan ebook ini, memanglah tak menarik langsung. Aku rasa kalau orang lain pertama kali singgah kat minisite jualan ebook tu, confirm tak berminat lagi nak beli. Minisite Kitab Teknik SEO Merah Jambu sangatlah santai dan sempoi. Design ecover ebook pun takda. ^_^

Tapi disebabkan aku kenal siapa encik Titan, dan aku tahu kebolehannya dan ilmunya tentang SEO, maka aku beli Kitab ini. Basically, dont judge by its cover. Walaupun aku dah ada ilmu sikit tentang SEO, tapi aku tetap nak cari ilmu lagi. Orang selalu nasihat kan, belajar dari orang yang berpengalaman. Beza pengalaman kami dalam dunia blogging hampir 7 tahun. So boleh bayangkan, berapa banyak ilmu yang dia dah ada berbanding aku. Betul tak?

Aku rasa korang kena beli ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. Kenapa? Banyak ilmu dan teknik yang beliau kongsikan dalam kitab ini dan bagaimana beliau boleh buat duit ribuan ringgit hanya melalui blog.

Apa teknik SEO yang beliau gunakan?

Kalau korang nak tahu dalam blog ini, ada yang kita panggil sebagai PINTU. Korang jangan, blog pun ada pintu tau. Hehe. Dalam blog juga, kalau korang nak buat income, ada benda yang korang kena TUTUP dalam blog. Apa dia?

Haa.. Korang kena beli dulu kitab ini, baru korang tau semua ni.

Oh ye, Mesti korang tertanya, kenapa aku baca dua kali ebook ini?

Sebenarnya, bukan sebab aku tak faham. Tapi aku nak semua ilmu yang encik Titan kongsikan, meresap masuk dalam otak aku ini, agar ribuan ringgit juga dalam tangan akan aku perolehi melalui blog.

Kalau sesiapa berminat, boleh dapatkan ebook kat sini. Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kena cepat tau, sebab ebook hanya dijual 100 unit je, lepas tu, ditutup dah. Rugilah kalau tak dapat beli sebab ilmu itu yang paling penting.

Aku just buat review ringkas je ni. Korang dah beli?

33 thoughts on “Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge