Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Hari ini, kali kedua dah aku baca ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. Korang tau sapa yang hasilkan ebook ini?

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Jeng..jeng..jeng.. ebook ini dihasilkan oleh Encik Titan atau nama sebenar beliau Ahmad Faizal. Encik Titan ni adalah antara senior blogger di Malaysia yang buat duit melalui program affiliate. Kalau aku dah jadi blogger selama 3 tahun lebih, Encik Titan ni dah jadi blogger selama 10 tahun lebih tau. Lama giler dah.

Ok..ok.. sebenarnya hari ini, aku nak buat REVIEW sikit tentang Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni. Aku pun tak tahu kenapalah dipanggil merah jambu. Girlish gitu.. Hehe

ebook kitab teknik seo merah jambu

Honestly, firstime aku tengok minisite jualan ebook ini, memanglah tak menarik langsung. Aku rasa kalau orang lain pertama kali singgah kat minisite jualan ebook tu, confirm tak berminat lagi nak beli. Minisite Kitab Teknik SEO Merah Jambu sangatlah santai dan sempoi. Design ecover ebook pun takda. ^_^

Tapi disebabkan aku kenal siapa encik Titan, dan aku tahu kebolehannya dan ilmunya tentang SEO, maka aku beli Kitab ini. Basically, dont judge by its cover. Walaupun aku dah ada ilmu sikit tentang SEO, tapi aku tetap nak cari ilmu lagi. Orang selalu nasihat kan, belajar dari orang yang berpengalaman. Beza pengalaman kami dalam dunia blogging hampir 7 tahun. So boleh bayangkan, berapa banyak ilmu yang dia dah ada berbanding aku. Betul tak?

Aku rasa korang kena beli ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu ini. Kenapa? Banyak ilmu dan teknik yang beliau kongsikan dalam kitab ini dan bagaimana beliau boleh buat duit ribuan ringgit hanya melalui blog.

Apa teknik SEO yang beliau gunakan?

Kalau korang nak tahu dalam blog ini, ada yang kita panggil sebagai PINTU. Korang jangan, blog pun ada pintu tau. Hehe. Dalam blog juga, kalau korang nak buat income, ada benda yang korang kena TUTUP dalam blog. Apa dia?

Haa.. Korang kena beli dulu kitab ini, baru korang tau semua ni.

Oh ye, Mesti korang tertanya, kenapa aku baca dua kali ebook ini?

Sebenarnya, bukan sebab aku tak faham. Tapi aku nak semua ilmu yang encik Titan kongsikan, meresap masuk dalam otak aku ini, agar ribuan ringgit juga dalam tangan akan aku perolehi melalui blog.

Kalau sesiapa berminat, boleh dapatkan ebook kat sini. Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Kena cepat tau, sebab ebook hanya dijual 100 unit je, lepas tu, ditutup dah. Rugilah kalau tak dapat beli sebab ilmu itu yang paling penting.

Aku just buat review ringkas je ni. Korang dah beli?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

33 thoughts on “Review Kitab Teknik SEO Merah Jambu

  1. Merah jambu warna mata melihatkan jumlah komisyen dari affiliate yang dijana En Titan

    Bagus betul pendapatan pasif untuk blogger yang bekerja
    Mazni Azmi recently posted..Makanan Menambah Kesuburan Lelaki & Wanita Cara IslamMy Profile

  2. Landing page dia memang sempoi… macam tuan dia juga hehehe
    Noor Azlin recently posted..Kitab Teknik SEO Merah Jambu … Paling Jambu untuk bloggerMy Profile

  3. Macam best je kitab teknik seo merah jambu ni..

  4. otai yang memang hebat dan berpengalaman..nak beli pun belum cukup duit lagi. tggu masa je..
    Bahrain recently posted..Pelita Penyeri RumahMy Profile

  5. seorang yang genius!
    Zuan recently posted..Tips Mintak Duit Raya Dengan UncleMy Profile

  6. […] Doktor Aya Norbayah – Review Teknik SEO Merah Jambu […]

  7. Pengalaman lebih 10 tahun meraih pendapatan dengan program Affiliates. Bukan calang-calang orang sudah tuh.
    akubiomed recently posted..Juadah berbuka pilihan bulan RamadhanMy Profile

  8. saya dah beli tp belum katam
    Alin Marlini recently posted..6 Tip Untuk Kawal Lapar Di Bulan PuasaMy Profile

  9. nak baca jugak e-book ni.banyak tips ni
    Cikgu Syahir recently posted..Senarai Nama Atlet ke Sukan SEA 2013My Profile

  10. assalamualaikum…aya 🙂

    selamat berpuasa 🙂

    dgn adanya ilmu teknik SEO insya Allah akan rasa best berblog 🙂
    Ayie Abas recently posted..Katakan Padaku – Ahmad RamliMy Profile

  11. dah beli tapi belum review lg nak fahamkan betul2 dulu
    eiela recently posted..Sambal Sardin Menu Mudah Ketika BersahurMy Profile

  12. Memang berbaloi bagi saya blogger baru membaca kitab hebat ni..hehe..cuma nak ngn tak nak je nak amalkan apa yang ada dalam kitab tu..hehe
    Hafizul recently posted..Dalamnya Manis Luarnya PahitMy Profile

  13. tak beli sebab income blog tak masyuk macam cikgu Titan…. tapi kalau dia bagi free or review, kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan 🙂 boleh gitu cikgu..
    Mama Murai recently posted..Contoh Kerja Kursus Add Math 2013 setiap negeriMy Profile

  14. owh ada buka pintu tutup pintu pula ek. menimbulkan tanda tanya ni. nak juga beli tapi belum beli lagi. he3
    Sya Isya recently posted..Giveaway Topup Ramadhan fyapelangi.comMy Profile

  15. haha..gua sendiri dah baca lebih dari 20 kali. hoho..
    titan recently posted..Sebenarnya, anda semua sangat beruntung!My Profile

  16. belum beli lagi..nanti nanti la kot..simpan duit nak raya..ehehee
    reezluv recently posted..Karipap Dari Jepun Ke?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge