Tahniah! Anda Dapat Komisen

Seronokkan, bila buka email je, dapat mesej macam screenshot kat bawah ni.

Bukti Bayaran Komisen dari Jobdirumah.com

Ramai orang kata, Jobdirumah.com (JDR) ini adalah program tipu punye dan scam semata-mata. Aku pun hampir percaya dengan kata-kata ini ” Jobdirumah Penipu”.

Aku just nak buat review tentang  peluang buat duit di internet ini hari ini dan ingin aku katakan Jobdirumah.com bukannya scam atau penipuan ye.

Aku sendiri ada menghantar email dan bertanyakan kepada founder JDR dan bertanyakan tentang program Jobdirumah.com. Alhamdulillah, aku mendapat jawapan yang memuaskan dari beliau. So, aku tak nak dah layan, review-review negatif dari mereka yang tak puas hati dengan Jobdirumah.com.

Kalau korang nak tahu, sebenarnya, dah ramai blogger yang membuat review-review yang positif tentang Jobdirumah. Ada yang telah memperolehi pendapatan dari program affiliate dan ada juga yang dapat income dari tugasan-tugasan yang diberikan.

Aku sendiri telah memperolehi komisen dan menerima bayaran dari JDR melebihi RM600 dah walaupun baru juga join kerja sambilan ni.

Seronok tau, bila buka email je terus nampak tajuk “Tahniah Anda Dapat Komisen”. hehe. siapa nak bagi duit percuma RM600 lebih kan?

Kalau tak join kerja sambilan di internet ni, confirmlah takkan dapat email macam aku ni. Heee

Kalau sapa-sapa berminat, boleh daftar sekarang: Klik Sini –> Jobdirumah

[box icon=”info”]Tapi apa yang penting, setelah mendaftar sebagai ahli JDR, Kita perlu ikut langkah demi langkah panduan kerja sambilan yang disediakan oleh pihak Jobdirumah. Jika tidak, susah nak dapat projek kerja atau tugasan yang ditawarkan oleh banyak pihak dari seluruh dunia.[/box]

Apa komen rakan yang lain?

8 thoughts on “Tahniah! Anda Dapat Komisen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge