Tahniah! Anda Dapat Komisen

Seronokkan, bila buka email je, dapat mesej macam screenshot kat bawah ni.

Bukti Bayaran Komisen dari Jobdirumah.com

Ramai orang kata, Jobdirumah.com (JDR) ini adalah program tipu punye dan scam semata-mata. Aku pun hampir percaya dengan kata-kata ini ” Jobdirumah Penipu”.

Aku just nak buat review tentang  peluang buat duit di internet ini hari ini dan ingin aku katakan Jobdirumah.com bukannya scam atau penipuan ye.

Aku sendiri ada menghantar email dan bertanyakan kepada founder JDR dan bertanyakan tentang program Jobdirumah.com. Alhamdulillah, aku mendapat jawapan yang memuaskan dari beliau. So, aku tak nak dah layan, review-review negatif dari mereka yang tak puas hati dengan Jobdirumah.com.

Kalau korang nak tahu, sebenarnya, dah ramai blogger yang membuat review-review yang positif tentang Jobdirumah. Ada yang telah memperolehi pendapatan dari program affiliate dan ada juga yang dapat income dari tugasan-tugasan yang diberikan.

Aku sendiri telah memperolehi komisen dan menerima bayaran dari JDR melebihi RM600 dah walaupun baru juga join kerja sambilan ni.

Seronok tau, bila buka email je terus nampak tajuk “Tahniah Anda Dapat Komisen”. hehe. siapa nak bagi duit percuma RM600 lebih kan?

Kalau tak join kerja sambilan di internet ni, confirmlah takkan dapat email macam aku ni. Heee

Kalau sapa-sapa berminat, boleh daftar sekarang: Klik Sini –> Jobdirumah

Tapi apa yang penting, setelah mendaftar sebagai ahli JDR, Kita perlu ikut langkah demi langkah panduan kerja sambilan yang disediakan oleh pihak Jobdirumah. Jika tidak, susah nak dapat projek kerja atau tugasan yang ditawarkan oleh banyak pihak dari seluruh dunia.

Apa komen rakan yang lain?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

8 thoughts on “Tahniah! Anda Dapat Komisen

  1. wah banyak betul…. kebanyakannya akak promo kat mana ? pergh….
    suarapeople recently posted..Iqram Dinzly Kurus Kerana Makan Hati?My Profile

  2. Perghhh memang teruja baca artikel ni..terutamanya tengok gambar tu..haha..jeles2..memang i tengah jeles ni..hahaha..tahniah kak…
    Hafizul recently posted..Dalamnya Manis Luarnya PahitMy Profile

  3. tahniah !! banyak juga tu dapat, nnt leh la buat tutorial yer
    Cikgu Syahir recently posted..Senarai Nama Atlet ke Sukan SEA 2013My Profile

  4. Hasil terkumpul dah rm600 ke?
    Azuan recently posted..Melayu BolehMy Profile

  5. JDR ni memang x tipunya. Kerja2 yg disarankan pun byk pilihan. TQ aya kerana kak tahu ttg JDR ni pun melalui blog ni
    teratai recently posted..Komisen 6 dan 7 dari Job Di Rumah!My Profile

  6. tahniah kak aya.. nampak menarik je job ni..tp tak tahu lebih mendalam sangat..
    Mimie Najib recently posted..Korang Suka Makan Sambal Ikan Bilis Eh??My Profile

  7. tahniah. gua tahu, bukan senang tu. hoho
    titan recently posted..Kitab Teknik SEO Merah Jambu – Apa kata mereka?My Profile

  8. Tanniah. Banyak jumlah yang dihasilkan.
    akubiomed recently posted..Juadah berbuka ringkas di hari pertama RamadhanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge