Ranking Alexa Blogku Dah Di Bawah 2000

Ranking Alexa blogku iaitu BloggerWanita.com dah berada di ranking 1680 di Malaysia. Betul lah di bawah ranking 2000 tapi  di Malaysia. Hehe…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Kalo ikut ranking dunia, Alexa rankingku masih berada di bawah 300,000 iaitu 281,489. Cuba korang tengok screenshot di bawah:

Blog Alexa Ranking

Ini bermaksud:

  • Ada 1679 laman web dan blog yang lebih popular dan berada di atas ranking Alexa BloggerWanita.com di Malaysia.
  • Terdapat 281488 laman web dan blog yang lebih popular dan berada di atas ranking Alexa BloggerWanita.com di dunia.

Jadi apa objektif blogku ini? Buat masa ini aku cuba berusaha untuk membawa blog BloggerWanita.com di bawah ranking 100,000 di dunia. Doakan lah ye… 🙂 . Korang pula nak sampai ranking mana?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

13 thoughts on “Ranking Alexa Blogku Dah Di Bawah 2000

  1. Terbaiklah.. nanti saya akan pintas. Hihi, tpai yang tak best, Alexa ni lambat update..
    Nazran recently posted..Umat Islam Perlu Bersatu Pastikan Islam Terus TerpeliharaMy Profile

  2. pergh… memang superb..
    adam narzuan recently posted..Sayangku..Bahagiakah Kita??My Profile

  3. Rasanya iAwani baru saja dalam 3,000 something. Untuk global baru saja dalam lingkungan 700,000 begitu.

  4. kok link nya gak bisa dibuka

  5. tahniah. Hebat tu. Tak lama lagi..leh gi bawah 1000 plakkk..
    titan recently posted..Komisen kedua dari PakarCoklat.comMy Profile

  6. trik apa saja ? yang berguna untuk menaikan rank alexa
    poppy recently posted..Best ten for a Residence Health and fitness center Exercise EquipmentMy Profile

  7. Tahniah diucapkan. Saya punya blog WordPress dah jatuh ranking sebab lama tak update dan sekarang tumpu pada blog rawatan saya. Mungkin kena usaha untuk naikkan balik. Tengoklah kalau ada mood hehe.
    Syafrizal recently posted..Refleksologi satu rawatan alternatifMy Profile

  8. bagaimana trik nya supaya bisa bagus alexanya? tekun social bookmarking kah?

  9. Admin,

    Ranking yang dibuat oleh alexa ni tepatke?
    InfoBuahPinggang recently posted..8 Cara Bagaimana Anda Dapat Mencegah Penyakit Buah PinggangMy Profile

  10. salam..
    tahniah..moga terus
    success dalam blogging
    🙂
    zulkbo recently posted..Bila PM Najib Naik BasMy Profile

  11. saya punya target alexa bawah 700, hehe
    Juan recently posted..3D Stereogram | Jom CubaMy Profile

  12. tak pernah ada target utk alexa..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge