Pusaran Puting Beliung Tornado di Padang Pasir?

Tariq Almutlaq, 45 tahun, seorang Photographer, menyangkakan Puting Beliung sedang berlaku di padang pasir ketika mereka sekeluarga sedang beriadah di Padang Pasir Arab Saudi. Mereka begitu panik dan berlari terus ke kenderaan mereka kerana risau pusaran angin itu mendekati mereka.

puting-beliung

Tapi bila diperhatikan betul-betul, sebenarnya ia bukan puting beliung tetapi asap yang terbentuk dari sebuah kapal jet yang lalu di padang pasir tersebut.  Mereka bertuah hari itu .

pusaran-padang-pasir

Sumber asal: DailyMail

P/s: Cantik kan gambar ni?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

2 thoughts on “Pusaran Puting Beliung Tornado di Padang Pasir?

  1. hehehe, ingatkan betul tadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge