Punca Kebakaran dan Rentung Di Hospital Kuala Lumpur

Hari ini, sambil online aku mendengar berita tentang kebakaran yang berlaku di Bilik Isolasi Pesakit Mental, Jabatan Kecemasan,  Hospital Kuala Lumpur semalam yang menyebabkan kematian seorang pesakit mental.

kebakaran-hospital-kuala-lumpur-HKL

Punca atau sebab kebakaran di bilik tersebut adalah tindakan pesakit mental yang meninggal tersebut memulakan kebakaran dengan pemetik api. Ini terbukti melalui CCTV.

Dikatakan api merebak begitu cepat dan menyebabkan asap tebal dan mangsa meninggal disebabkan oleh terhidu asal tebal tersebut selepas bedah siasat dilakukan.

Tiada pesakit lain atau staff yang tercedera.

Simpati pula untuk pesakit tu, tak boleh juga disalahkan sebab mangsa tidak dapat berfikir secara waras. Apa-apa pun, takziah buat keluarga mangsa. Harap tidak akan berlaku kejadian sebegini lagi.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge