PROMOSI: Iklan Paling MURAH di BloggerWanita.com hanya 50 sen

Promosi Terhad sehingga 30 Julai 2010, Di lanjutkan sehingga 31 Ogos 2010. Beriklan di BloggerWanita.com dengan harga paling murah… 50 sen SAHAJA untuk 1 iklan. Tingkatkan traffik blog atau web korang dengan banyakkan backlink.

Bagaimana nak hantar iklan SMS ke ruangan Hot Ads seperti di atas?

Mudah je. Anda perlu ada handphone dan ada kreditlah. 🙂

Anda hanya perlu hantar 1 SMS sahaja. Maksudnya 1 SMS adalah 1 iklan. Setiap 1 SMS @ Iklan, kredit handphone anda akan ditolak RM 0.50 sahaja.

Langkah 1

Taipkan TXT OFFER  dan kemudian AYAT PROMOSI ANDA beserta URL BLOG @ WEBSITE ( sertakan http:// )

Contoh:

TXT OFFER Jom lawat blog saya, banyak info menarik. http://www.bloggerwanita.com


Langkah 2

Setelah anda berpuashati dengan SMS/Iklan anda, send SMS tersebut ke 32088


Langkah 3

Jika SMS tersebut berjaya, anda akan menerima mesej seperti di bawah:

RM0.50 Thank you, your message was successfully sent.

Kredit 5o sen akan ditolak dari prepaid anda.

Mudah kan? 🙂

MAAF … PROMOSI TELAH  TAMAT

15 thoughts on “PROMOSI: Iklan Paling MURAH di BloggerWanita.com hanya 50 sen

    1. Begitula diorang cari duit..huhu..tapi kalo blog kita popular gila..takpala gak letak rm10..tapi kalo tak, buat sakit hati je..hehe

    1. ziela hanya perlu hantar 1 sms dan kredit ditolak 50 sen..boleh hantar banyak kali..kalo 2 sms bersamaan dengan 2 iklan..so kena charge oleh Fortumo sebanyak RM1 . mudah je. 🙂

    1. mahal ya ana? akak rasa inilah paling murah untuk iklan sms fortumo.. Biasanya blogger -blogger akan letak RM1 atau RM2 macam tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge