Projek 100 Bloggers

Projek 100 Bloggers? Dengar nama projek pun, aku dah memang tertarik. Aku rasa ini pertama kali aku nak join projek macam ni. Aku rasa projek ni boleh jadi gempak dan boleh membantu blogger buat pendapatan.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Kenapa aku cakap projek 100 Bloggers ini boleh buat duit? Actually aku terjumpa projek ni kat blog Bro Framestones. Kalo korang tengok blog beliau, Bro Framestones ni seorang Freelance, Fulltime Blogger dan juga Bekas Web Programmer. Memang Blogger tegar…

Dalam Projek 100 Bloggers ini, Bro Framestones akan bentangkan kertas kerja kepada client-clientnya untuk beriklan di 100 blog yang terpilih untuk projek ni. Maksudnya, kita akan diberi sponsored post untuk produk tertentu dan menerima bayaran.

Nak join Projek 100 Blogger? Boleh tapi dengan syarat:

1. Pemilik Blog adalah warganegara Malaysia: YES untuk aku

2. Blog yang mempunyai Trafik dengan 500 unik visitor dan ke atas dalam sehari (ada Bukti): YES ini buktinya Bro Framestones:  Statistik BloggerWanita.com. Dan di bawah ini pula statistik terbaru Januari dan Februari 2012, statistik Februari ada turun sedikit sebab bulan tu ada 29 hari je.. Hehehe…

Statistik BloggerWanita.com untuk Bulan Januari 2012

Statistik BloggerWanita.com untuk Bulan Februari 2012

3. Blog berbahasa Melayu atau English: YES. opps salah, Ya .. Hehe

4. Blog yang berkualiti ( Jangan Copy Paste je) : YES

5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog diupdate: YES

6. Tidak Terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan

7. Dan sanggup memberi komitment dalam menjayakan projek 100 Bloggers: InsyaAllah, Commitment is Money. 🙂

Berminat tak? Kalau rakan blogger ada yang berminat, boleh dapat maklumat di blog Bro Framestones: KLIK SINI

-Korang dah join ke? kena cepat, sekarang pun dah lebih 50 blogger terpilih. Dan tak silap, pendaftaran hanya dibuka bulan Mac ini –

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

20 thoughts on “Projek 100 Bloggers

  1. semoga terpilih.. join jugak..
    Oh! budu recently posted..projek 100 blogger oleh bro framestoneMy Profile

  2. semua blogger hebat2 ni.. huhu.. tak layak lagi nak join kot..
    Farish Ishak recently posted..Lelaki KacakMy Profile

  3. rasanya masih ada harapan untuk join ni .. sebagai platform untuk berkenalan dengan blogger di sebalik laman blog kendalian mereka.
    iAwani recently posted..Sony Xperia Neo L Smartphone Android 4 Pertama Dari SonyMy Profile

  4. hebat sangat bloggers semua nih
    Blog Sensasi recently posted..“Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”My Profile

  5. thniah blogger wanita sbb terpilih join projek nie ye..
    syu90 recently posted..hanya 3 Langkah MUDAH untuk menangi iPad TERBARU !My Profile

  6. nak join jgk, tp x bape layak..huhu~
    syu90 recently posted..hanya 3 Langkah MUDAH untuk menangi iPad TERBARU !My Profile

  7. Blog BW ni memang mantap….visitor ramai…tahniah!
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  8. hanya blogger-blogger hebat yang mampu join ni…tahniah!
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  9. Dah cuba juga dgn projek nih…tp tak tau la apa keputusannya…
    yas recently posted..KOLEKSI GAMBAR DAN INFORMASI P3-21AMy Profile

  10. zuan ada cek kat list bro tadi, tahniah kerana terpilih 🙂

  11. insya-Allah dapat. Doa banyak-banyak ye. hehe..

  12. Salam Aya..
    woww..nice traffic tu..
    semoga berjaya..

    P/S:saya dah email account
    nombor saya di ruang
    HUBUNGI anda:)

  13. Projek terbaik nih. Semoga berjaya bloggerz!

  14. emm..nak join ke tak nak ye..

  15. caiyok2… blog akak jauh panggang dr api 😛

    • Tak pasti lagi kak, Aya dapat join atau tak.. trafik pun tak tinggi lagi.. Kalau ada rezeki, InsyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge