10 Produk Paling Laris Dijual Di Internet

Sebelum ini, Aya ada terangkan tentang apa itu perniagaan dropship iaitu salah satu perniagaan internet tanpa perlu mempunyai produk sendiri. Mudah sahaja.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Kerja sambilan dari rumah

Apa yang perlu kita buat adalah promosi produk, terima bayaran dari pelanggan dan selepas itu, kita perlu bayar kepada pembekal produk. Pembekal yang akan uruskan semua proses pembungkusan dan penghantaran produk kepada pelanggan tadi.

Pada pendapatku, perniagaan dropship amat sesuai buat wanita yang hanya ingin kerja sambilan dari rumah. Tak perlu jumpa pelanggan dan hanya berhubung melalui online seperti Facebook atau email. SMS pun, boleh juga.

So, ibu-ibu, surirumah, pelajar-pelajar universiti atau mungkin penjawat awam boleh ambil peluang keemasan ini untuk menjana pendapatan sampingan melalui perniagaan dropship.InsyaAllah, boleh buat duit sebelum raya.

Aya cadangkan kita sertai Projek Raya RM10,000 oleh saudara Hazsoor sebabnya bukan senang kita nak cari pembekal yang boleh dipercayai untuk perniagaan dropship seperti ini.

Lagipun, produk yang mereka bekalkan untuk kita jual juga adalah antara produk yang laris dan mempunyai permintaan tinggi di pasaran. Just check kat Google.

10 produk yang hot untuk dijual sebelum hari raya ini adalah:

1. Neuzahra Easy Slim Lotion (botol)

2. Radiglow (Produk kecantikan)

3. My Qalam Pen Digital Al-quran

4. Quran Pelangi

5. 1 Set Minyak Kasturi Syifa

6. Singlet Cegah Boroi

7. Spermax Gel For Men

8. Plaster Kurus Herba

9. Fereena V-Shape Lotion

10.Ferwhite

Saya sendiri ada menghantar mesej kepada saudara Haszoor untuk bertanya lebih lanjut tentang perniagaan dropship ini dan beliau memberitahu insyaAllah, mereka akan cuba mendapat 100 produk untuk dijual dalam tahun ini.

Klik Sini untuk maklumat lanjut

Antara 10 produk di atas, aku paling suka Singlet Cegah Boroi untuk lelaki dan juga Plaster Kurus Herba. Siapa yang tak nak kelihatan segak, cantik dan slim masa hari raya, betul tak? ^_^

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

11 thoughts on “10 Produk Paling Laris Dijual Di Internet

  1. Macam boleh jual kita bagus produknya =)
    hafizmd recently posted..Awas Maajun Kuat Khasiat Sakit Pinggang!My Profile

  2. Alhamdulillah nie, digital Al Qur’an pun menjdi salah satu produk yang laris apalagi saat2 mendekati puasa
    terima kasih infonya
    Rina recently posted..How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  3. Nak seribu daya tak nak seribu dalih..ada usaha pasti membuahkan hasilnya..hehe
    Hafizul recently posted..Teknik SEO Yang Menjadi SebutanMy Profile

  4. Produk kesihatan antara produk terlaris dipasaran. Betul tak kak Ton?
    akubiomed recently posted..Acer Aspire P3 Ultrabook open boxMy Profile

  5. waa , memang hot pun kaq aya. gud luck tau.

  6. apa-apa pun semoga kak aya berjaya.. =)
    Mimie Najib recently posted..Hadiah Sebagai TOP Komentar Dah SampaiMy Profile

  7. assalamualaikum…aya 🙂

    memang produk yg org tercari2… 🙂
    Ayie Abas recently posted..PGGP – Ternyata Masih Ramai Yang SayangMy Profile

  8. skng ni BEDAK TATE DEA NORA DANISH pun laku … + SHaklee produk pun laris jgk ..

    moh2 beli ..

  9. My Qalam Quran Digital dan Quran Pelangi tu memang laris jualannya di internet
    wazy recently posted..Kulit Lebih Licin,Muda Dan Cerah Dengan Sure White Beauty PlusMy Profile

  10. lain macam je bunyi singlet tu.. hahaha
    myvitrd recently posted..Parenthood Expo 2013 di Bulan PuasaMy Profile

  11. singlet cegah boroi? haha..ini pun ada orang jual..
    titan recently posted..3 Strategi Buat Duit dengan BlogMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge