PRE-LAUNCH: eBook Case Study SEO

Assalamualaikum dan salam 1 SEO..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Hampir 3 minggu kurang berblogwalking dan kurang membalas komen dari rakan blogger. Kenapa?

Sebenarnya, Aya baru sahaja selesai menghasilkan satu ebook case study seo yang berkaitan seo blog. Post sebelum ini, ada membincangkan tentang apa itu seo dan apa itu keyword. Harap rakan blogger dah faham.

ecover ebook case study SEO Dalam ebook case study seo ini, Aya akan kongsikan teknik sempoi dan mudah bagaimana Artikel X dalam blogku boleh membantu tersenarai di kedudukan teratas enjin carian dalam masa 10 jam berdasarkan keyword tertentu.

Bagaimana cara meningkatkan seo blog?

Haa.. kena baca ebook ini nanti.

Apa teknik atau tips SEO yang digunakan?

Inilah yang Aya nak kongsikan iaitu 11 teknik dan tips seo yang telah digunakan oleh pakar-pakar seo.

Bila ebook case study SEO dilancarkan?

InsyaAllah, dalam masa terdekat ini. Aya harap perkongsian ilmu ini sekurang-kurangnya dapat membantu newbie dalam memahami SEO.

Oh ye, mesti ada yang tertanya-tanya ebook ini percuma atau tak?

Kalau nak tahu, tunggu kemunculannya. Heee

Adakah ebook ini adalah ebook case study SEO yang pertama dalam bahasa Melayu di Malaysia?

Sebenarnya, ini bukanlah ebook panduan seo yang pertama dalam bahasa Melayu di Malaysia, tapi ebook ini, Aya rasa ebook SEO berbentuk case study yang kedua di Malaysia. Betul ke? Betulkan Aya kalau tersilap.

Panduan SEO yang telah wujud lebih awal  di Malaysia adalah Panduan Asas SEO.

Agak-agak, ada sesiapa tak berminat nak baca ebook ini? 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

14 thoughts on “PRE-LAUNCH: eBook Case Study SEO

  1. tengah dalam proses mempelajari seo nih.
    shasha yacob recently posted..Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi PelawakMy Profile

  2. […] if (tg) {tg.appendChild(s);} })(); Sebelum ini, Aya ada beritahu di artikel Pre-launch tentang eBook case Study SEO bahawa eBook Case Study SEO ini adalah ebook berbentuk case-study kedua di Malaysia selepas Panduan […]

  3. […]  kurang mahir tentang SEO, mungkin boleh belajar SEO melalui Panduan Asas SEO.P/s: Oh ye, nantikan eBook Case Study SEO ye..Jika suka post ini, klik mana-mana butang di bawah ni: Tagged with  bagaimana cara […]

  4. nak baca!!! 😀

  5. Dalam diam-diam Aya dah menghasilkan sebuah ebook Case Study SEO… Tahniah… Semoga ebook ini dapat memberi manfaat kepada seemua…
    Anuar recently posted..Permohonan Kemasukan Ke Program Ijazah Sarjana Muda Politeknik Kini Di BukaMy Profile

  6. Emm, menarik ni.. tapi review copy ada tak? 🙂
    Azuan recently posted..Melayu BolehMy Profile

  7. hehe..bila agaknya boleh keluar ni?
    Hafizul recently posted..Bro Kita Dah Nak Puasa Ni..My Profile

  8. Sudah pasti ebook case study ni best!

  9. wah.. terbaik lah ayat. nak tahu juga apa rahsia seo aya. thumbs up. 😀
    Sya Isya recently posted..PERNIAGAAN SEBAGAI SATU IBADAHMy Profile

  10. wah..dah hasilkan ebook sendiri..hebat.. 🙂
    blackrosehunter recently posted..10 Fakta Menarik Tentang RambutMy Profile

  11. Wah hebat sudah menghasilkan ebook.
    akubiomed recently posted..Majlis kesyukuran anak buah genap setahunMy Profile

  12. assalamualaikum..aya 🙂

    terima kasih berkongsi ilmu SEO dgn kengkawan 🙂
    Ayie Abas recently posted..Punca Jadi Pelupa Dan Tips MengatasinyaMy Profile

  13. Saya jadi pengen belajar SEO lebih dalam
    trims atas info ebooknya mbak 🙂
    Rina recently posted..Create Simple CSS Tooltips Using Title AttributeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge