Polis Wanita Menjadi Penyanyi

“Arrora tanggalkan seragam polis “

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Arrora penyanyi lagu Ahmad

Inilah tajuk power yang aku jumpa kat Kosmo, Aku fikir Arrora menanggalkan baju seragam seseorang polis . Rupanya, Arrora penyanyi lagu ” Ahmad” telah meninggalkan Polis Diraja Malaysia untuk menjadi artis. Ceh! Tajuk tu memang menarik perhatian. Hehe..

 

Siapa Arrora ni?

  • Aku pun baru kenal gak. Seorang penyanyi baru di bawah Sony Music Entertainment.
  • Arrora adalah penyanyi lagu ” Ahmad” . Tengah hangat sekarang ni.
  • Nama sebenar Arrora adalah Salwa Md Razak dan berusia 26 tahun.
  • Arrora telah berkhidmat sebagai Polis selama 7 tahun dan sekarang ini menjadi penyanyi sepenuh masa kerana minat mendalam dalam nyanyian.

Jom layan lagu Ahmad..

 

    Kalo kita minat sesuatu, kita sanggup lakukan apa sahaja. Apa komen korang?

    Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

    Langgan Percuma
    Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
    We respect your privacy.
    About Aya Norbayah
    Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

    25 thoughts on “Polis Wanita Menjadi Penyanyi

    1. wow… keren….

      sedikit mirip dengan NORMAN KAMARU, yang rela menanggalkan seragam POLISI untuk terjun menekuni profesi sebagai penyanyi, namun sayang sekali karier keartisannya makin redup berbeda jauh ketika dia masih menjadi polisi “plus” penyanyi yang begitu sangat bersinar pada masa itu

    2. Mr Stone Tempe Pilot says:

      best gak .. unik.. Kan best kalu tambah Ahmad Albab… … good job…

    3. Rakan sepejabat juga nama Ahmad. Asyik kena usik sahaja 🙂
      akubiomed recently posted..Jika Google ada jawapan kepada semua soalanMy Profile

    4. lain macam je lagu..rasa nak tergelak pun ada..
      oldtrafford recently posted..Norshahrul mahu gegar gawang Arsenal dan LiverpoolMy Profile

    5. hobbi bisa saja mengubah jalan hidup seseorang . bukan begitu ?
      joy recently posted..7 Tips Treat the Consumer as KingMy Profile

    6. jalan hidup seseorang dan bakat seseorang sudah ditentukan dari Tuhan , kita hanya berusaha sebaik-baiknya agar anugerah tersebut dapat berguna .

      like briptu norman in Indonesia , he a cop too , but he like singing .
      joy recently posted..4 Factors Creating Effective AdsMy Profile

      • ya pernah tengok video Briptu Norman tu..tak silap yang menari macam shah rukh khan ke? kalo Aya tak silap la..hehe

    7. wah! bestnya tajuk berita. Ingatkan akhbar Metro saje tajuk yg hangat. Emm… x penah dengar lagu ni lagi. Keputusan berenti dari kerjaya yg bergaji tetap adalah satu pilihan yg agak merbahaya. Maybe rezki dia dalam bidang hiburan kut.
      decader recently posted..Teknologi Rangkaian Malaysia Jauh Lebih HebatMy Profile

      • Bagi Aya pun keputusannya tu agak bahaya juga, tapi nak buat macam mana kalo dah minat, tak le nak kata apa . just hope the best for her.. 🙂

    8. Dia ni pulak yang dorang cakap polis jadi penyanyi tu? baru tau ni. 😀
      Sabahan Bloggers Club recently posted..Google Ban co.ccMy Profile

    9. slm blogger..saya followers yg ke 290….he3333

    10. wahhh..baru pertama kali saya dgr lagu nie…nama mcm nama saya…he333

    11. Saya ni kali pertama dengar lagu ahmad ni.Seronoklah siapa yang nama ahmad ni,heheheh.
      InfoBuahPinggang recently posted..Kegagalan Buah Pinggang Bagi Kanak-KanakMy Profile

    12. Lagu ni memang tak best, pada pendengaran telinga saya la. Rupanya seorang polis yang nyanyi. Bagusla kalau nak berenti. Tapi lagi bagus kalau jadi polis sambil menyanyi..
      Cikgu Hairul recently posted..Penjajah Yang DisanjungMy Profile

    13. oh,dia ni polis ke?aku ingat sapa la yang nyanyi lagu ahmad tu.mula2 macam tak best tapi bila dengar banyak kali baru sedap bunyinya.maklum la,kekadang lagu ni nak kena dengar banyak kali baru sedap 🙂
      Pacifista – X recently posted..Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge