Plugin CommentLuv Tidak Berfungsi?

Kalau bukan blogger Akubiomed yang bagitau kat aku melalui komennya, memang aku tak perasan plugin CommentLuv blog ini tak berfungsi.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Gambar plugin CommentLuv tidak berfungsi

Terima kasih banyak-banyak sebab peka tentang masalah ini dan sekarang ni aku rasa plugin CommentLuv blog dah kembali berfungsi. Rakan blogger boleh terus memberi komen dan meninggalkan jejak blog melalui CommentLuv di bawah.

CommentLuv: salah satu plugin yang penting kerana pengkomen boleh tinggal jejak blognya ke ruang komen tersebut secara automatik.

Korang dah pasang plugin ini? Ok Tak? Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

19 thoughts on “Plugin CommentLuv Tidak Berfungsi?

  1. saya pula nak cari solusi nak settle saya punya plug in commentluv..

  2. baru pasang guna blogger punya, patutla selama ni ada sahaja orang komen terus backlink pada entri baru blog.
    Dalilayusof recently posted..Perkembangan Maisara.My Profile

  3. Seronok kan kalau blog ada komen luv..kalau tak ada rasa kurang seronok sikit melainkan blog tu memang betul2 kita minat..hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #63 – Cer Teka Siapa SayaMy Profile

  4. tengah cari info, jumpa kat sini. tq

  5. tak pasang sebab berplatformkan blogspot.. hehe

  6. xpsg pon..guna yg biasa jer..

  7. saya tak pasang pun sebab tak reti nak pasang kat blogspot
    ainun recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk BloggerMy Profile

  8. […] bukannya budak IT, Memang pening bila hadapi masalah macam ni. Actually dua hari lepas, aku alami masalah plugin commentluv yang tidak berfungsi. So, aku pun bertanyalah dengan owner Commentluv iaitu en. Andy. dan dia respons begitu cepat.Oh […]

  9. Blogger perlu bantu antara satu sama lain. Mana tahu suatu hari nanti Aya boleh tolong tegur saya pula.
    akubiomed recently posted..Membidik di Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012My Profile

  10. Baru install plugin ni bila baca post ni, thanks ya.saya memang benci dengan spam.harap lepas install ini takda lagi spam menyepam tu haha

  11. dah lama juga perasan. ingatkan dah tau dahh..

  12. penting pasang commentluv ni untuk WP.org sebab dofollow komen 🙂
    dan elak spammer letak link..

    dan commentluv masing problem, cuba disable plugin yang tak compatible dgn wp versi sekarang tengok 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge