Perempuan Cantik & Mr Bean

2 Hari lepas, aku dapat komen yang menarik dari CikPia pada post Gabungan Wajah 8 Wanita Tercantik, Apa hasilnya?

Komen Cikpia:

” caner kalau tetiba diaorang gabungkan semua kecantikan tu dengan mata mr bean………….?? *cuba imagine*”

 

P/s: Hehe.. Cik pia susah Aya nak imagine ni, 🙂

So, aku pun ambil inisiatif untuk gabungkan mata Mr Bean dengan wanita-wanita cantik ni dengan guna Adobe Photoshop. hehe. Cuba korang tengok gambar kat bawah ni, gambar ni berat skit ye sebab dalam format GIF. So kena sabar skit.OK . Khas buat CikPia. Ok ke?

Mr Bean dan Wanita cantik. Apa akan jadi?

So, amacam? Cantik tak? Just for fun..hehe . Tengah-tengah bercuti ni, ada gak masa aku main Photoshop..

9 thoughts on “Perempuan Cantik & Mr Bean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge