Perempuan Cantik & Mr Bean

2 Hari lepas, aku dapat komen yang menarik dari CikPia pada post Gabungan Wajah 8 Wanita Tercantik, Apa hasilnya?

Komen Cikpia:

” caner kalau tetiba diaorang gabungkan semua kecantikan tu dengan mata mr bean………….?? *cuba imagine*”

 

P/s: Hehe.. Cik pia susah Aya nak imagine ni, :)

So, aku pun ambil inisiatif untuk gabungkan mata Mr Bean dengan wanita-wanita cantik ni dengan guna Adobe Photoshop. hehe. Cuba korang tengok gambar kat bawah ni, gambar ni berat skit ye sebab dalam format GIF. So kena sabar skit.OK . Khas buat CikPia. Ok ke?

Mr Bean dan Wanita cantik. Apa akan jadi?

So, amacam? Cantik tak? Just for fun..hehe . Tengah-tengah bercuti ni, ada gak masa aku main Photoshop..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

9 thoughts on “Perempuan Cantik & Mr Bean

  1. chia samsiah says:

    xmenarik langsong.. -_-

  2. Lucu gile. Matanya terbukak luas.
    Aiman Aziz recently posted..Sticker cun ini untuk dijual ye.My Profile

  3. bagus and lucu imagenya..hahaha..
    Dadan recently posted..Ronaldo Mengikuti Jejak Scholes dan ThierryMy Profile

  4. Ngeri 😉
    Mama adam recently posted..Buta HurufMy Profile

  5. ha ha!!! suka! suka!!! tak payah nak susah2 imagine dah…… ha ha…… *gelak guling2*
    cikpia recently posted..kanak2 dan ‘telor’My Profile

  6. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge