Perempuan Bogel Di Majlis Kahwin? Pelik!

Hari ini, aku terjumpa gambar yang pelik di Facebook. Memang pelik. Tajuk gambar pun Awkward Moment. Seriusly sekali imbas, memang nampak macam gambar bogel perempuan di antara kawan-kawannya.  Mula-mula fikir, biasalah orang putih tu, perkara-perkara  macam ni memang dah biasa di sana.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

 

awkward-moment

Tapi bila tengok betul-betul, sebenarnya, gambar badan perempuan yang bogel tu sebenarnya adalah tangan kawan dia yang kat depan. Hehe.. Cuba korang hayati gambar tu. Betul tak? hehe

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Perempuan Bogel Di Majlis Kahwin? Pelik!

  1. Inilah yang dipanggil ‘Silap Mata’..

    Kreatif2x.. ^_^
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..KEPUTUSAN RASMI | Cabaran Konvensyen Usahawan MuslimMy Profile

  2. bahaya2 kalau silap tafsir…

  3. hahaha..tipah tertipu!

  4. shoot yg memang ade trick… kalau tak tenung betul2 memang ingat bride tu bogel… he3…

  5. hahaha…pototrick yg bijak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge