Pengkomen Paling Best Bulan Jun 2011

Assalamualaikum semua..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Hari ini aku nak umumkan Pengkomen Paling Best Bulan Jun 2011 untuk BloggerWanita.com sebagai tanda penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang tak jemu-jemu singgah ke BW dan tinggalkan komen di sini. Pengkomen paling banyak bulan ini adalah rakan blogger dari BuahPinggangSihat.com iaitu blog informasi khusus tentang Buah Pinggang yang pertama dalam Bahasa Melayu.

[thumb]http://www.buahpinggangsihat.com[/thumb]

 

Sebagai tanda penghargaan BW hadiahkan Prepaid Bernilai RM30 kepada pemilik BuahPinggangSihat.com. Jom kita ramai-ramai belajar tentang buah pinggang.

komen-paling-banyak-jun-2011

 

Terima kasih juga kepada Ayie Abas, Yonobae, Cikgu Syahir dan Cikgu Hairul. Tapi hadiah takda disediakan. hehehe.

Jangan risau, bulan 7 ini, BW anjurkan lagi Pertandingan Komen Paling Banyak Bulan Julai 2011 dengan hadiah yang lebih lumayan. Sabar ye..

UPDATE: Hadiah Prepaid RM30 telah dibayar kepada pemilik BuahPinggangSihat.com

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

14 thoughts on “Pengkomen Paling Best Bulan Jun 2011

  1. akum semua..ruginye mama tak join contest nih coz baru je tau BW wat contest..takper next contest mama akan join ..tungguuu
    mamamuslim recently posted..Salam PerkenalanMy Profile

  2. kalau nak join boleh tak..hehe
    oldtrafford recently posted..Norshahrul mahu gegar gawang Arsenal dan LiverpoolMy Profile

  3. Asw. Aya,,kalau bisa untuk bulan Juni ini hadiahnya sampai urutan ke 3 ya,,he he he
    yonobae recently posted..Get the Lucky Nugget Slots Online Casino GamesMy Profile

  4. Alhamdulillah,tak sangka dapat hadiah dari BW,terima kasih.Tapi bila saya boleh dapat hadiahnya tu?hehehehe.
    InfoBuahPinggang recently posted..Kegagalan Buah Pinggang Bagi Kanak-KanakMy Profile

  5. tahniah 🙂
    Pacifista – X recently posted..Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  6. takde hadiah pun takpe. Yang penting kita dapat bina network dalam dunia tanpa sempadan ni kan.. Hehehe
    cikgu hairul recently posted..Penjajah Yang DisanjungMy Profile

  7. Tak sangka saya tersenarai juga 🙂
    Cikgu Syahir recently posted..JANTAN DURJANA JUAL ISTERI BAYAR KERETAMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge