Pengedar Bebas Shaklee Sabah

Aku Pengedar Bebas Shaklee Sabah…

Alhamdulillah, hari ini, 30 Jun 2014, dah hampir 6 bulan aku telah bergelar sebagai seorang pengedar bebas Shaklee di Sabah atau lebih glamour dikenali sebagai Shaklee Independent Distributor.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Seronoknya berbisnes Shaklee sebenarnya, kita dapat berkongsi kebaikan kepada orang lain. Bukannya keuntungan semata-mata. Dalam bisnes Shaklee juga, kita dilatih untuk menjadi seorang pemimpin atau leader group.  Alhamdulillah, aku beruntung sebab join group yang supportive.

Aku hanya melakukan perniagaan Shaklee secara part-time, Alhamdulillah, syukur sangat-sangat, aku telah berjaya buat side income 4 angka sebulan. Sebelum ini, macam tidak percaya. Tapi sebenarnya kalau kita berusaha bersungguh-sungguh, InsyaAllah, rezeki tu pasti ada.

 

Kenapa aku memilih untuk menjadi seorang pengedar bebas Shaklee Sabah?

Walaupun kerjaku sebagai seorang doktor perubatan agak sibuk, tapi saya masih mampu buat bisnes Shaklee ini secara sambilan. Kenapa? sebab bisnes Shaklee ini boleh dibuat secara online. Hanya sekali-sekala aku kongsikan kebaikan produk Shaklee kepada keluarga dan rakan-rakan sekerja. Order produk pun hanya melalui laman web Shaklee2u.com.my. Semuanya hanya di hujung jari.

Salah satu sebab utama aku memilih Shaklee sebagai kerja sambilan  sebab aku boleh buat perniagaan supplemen ini secara online. Hanya jual produk di Facebook, blog dan forum. Sangat seronok. Sebab aku memang minat bisnes-bisnes internet ni.. 🙂

Banyak kelebihan menjadi pengedar bebas Shaklee. Kita tidak terikat dengan apa-apa pun.. Nak buat, kita buat. Kalau tak nak, kita boleh berhenti bila-bila masa. Modal pun sangat kecil. dan risiko sangat rendah. Nanti aku kongsikan kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee dan Pengedar bebas Shaklee ye..

Sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar Shaklee di daerah masing-masing, boleh hubungi saya. Kami akan membantu mereka yang serius nak buat side income. Hanya yang serius dan tidak goyang kaki sahaja ye.. hihihi

InsyaAllah.

Pengedar Bebas Shaklee

Dr. Aya Norbayah
Whatsapp/Wechat: 0195805181
Facebook: Aya Norbayah
Google+: Aya Norbayah

 

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Pengedar Bebas Shaklee Sabah

  1. Ow senang nak dapatkan produk di sabah…bisnes dah meluas..tahniah..
    Devy Mitchel Edwin recently posted..What Are Some Of The Blood Cancer Types?My Profile

  2. […] Shaklee, kita bertindak sebagai pengedar Shaklee atau dikenali sebagai Shaklee Independent Distributor. Kita perlu berkongsi kebaikan-kebaikan […]

  3. nanti bolehlah rekomen kalau ada kwn-kwn yang nak beli shaklee di kk
    Mus recently posted..Senarai Hotel & Resort Ada Sijil Halal Malaysia (JAKIM) Di SabahMy Profile

  4. kerja doktor kat mana? queen elizabeth ker?
    titan recently posted..8 Sebab Kenapa Blog Aku TERBAIK berbanding blog lain.My Profile

  5. Selamat menjadi usahawanita yang berjaya.
    akubiomed recently posted..Menang iPad mini dengan Spritzer+Fiber Viral Video ContestMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge