PENAFIAN

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Terima kasih kerana sudi mengunjungi BloggerWanita.com.

Buat pengetahuan rakan pembaca, BloggerWanita.com adalah sebuah blog peribadi pemiliknya. Segala pandangan dan pendapat yang diberi adalah pandangan peribadi pemilik.

Segala artikel di blog ini adalah sekadar perkongsian ilmu, informasi dan pengalaman sahaja. Segala perkhidmatan nasihat yang khusus dalam pelbagai bidang seperti perubatan, perniagaan, perundangan dan sebagainya, sila rujuk dengan pakar bertauliah dan berpengetahuan dalam bidang berkenaan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kerosakan dan kehilangan yang dialami hasil penggunaan informasi di blog ini. Tiada jaminan bahawa segala artikel di blog ini akan memberi hasil yang sama seperti yang dinyatakan.

Kebanyakkan info semasa seperti berita yang dipaparkan adalah hasil sumber-sumber berita tempatan dan antarabangsa.

Kebanyakan gambar-gambar yang dipaparkan di blog ini adalah sumber gambar dari Google, koleksi sendiri dan juga beberapa sumber yang dinyatakan jika sumber asal diketahui.

Gambar-gambar dalam kategori umur 18 tahun ke atas yang dikongsi dalam blog ini adalah bertujuan untuk pembelajaran sahaja.

Segala komen yang diberi oleh pembaca BloggerWanita.com adalah tanggungjawab mereka sendiri jika terdapat sebarang kesalahan atau melanggar undang-undang negara. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap tindakan individu tersebut.

Pembaca tidak dibenarkan mencetak segala benda dalam blog ini tanpa sebarang kebenaran.

Penafian ini mungkin akan berubah dari masa ke semasa.

Terima kasih sekali lagi kerana sudi meluangkan masa bersama BloggerWanita.com.

UPDATED: 1/1/2015

Hasil Carian Popular