Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Syukur-syukur sangat… Walaupun ranking Alexa jatuh menjunam.. tapi pelawat blog ini makin hari makin meningkat walaupun aku tak kemaskini blog hampir 3 bulan. Huhu

Alhamdulillah, pelawat blog ini telah mencapai 2000 hingga 3000 lebih pelawat sehari. Bukan sebulan ye.. Ingat pula masa mula-mula nak berblogging 3 tahun dulu, 2000 pelawat untuk sebulan pun, sangat-sangat susah nak dapat.

Post lama:

1. Statistik BloggerWanita.com 47K Pelawat Sebulan

2. Trafik Blog Mencapai 54 Ribu Pelawat Sebulan

 

Statistik Blog Blogger Wanita 3K Sehari

Pelawat blog ini dah mencapai hampir 80 ribu trafik sebulan dengan pelawat unik hampir 30 ribu trafik sebulan. My plan nak tingkatkan trafik hingga 100 ribu sebulan. Boleh ke? 🙂 Amin…

I’m so happy.. sebab tu share kat rakan-rakan pembaca..

Lagi satu, Aya plan nak kongsi 10 Tips untuk kekalkan atau maintain trafik ke blog walaupun tidak update blog. Ada sesiapa nak tahu? Kalau Aya dapat 10 komen dari pembaca yang ingin tahu, nanti Aya akan share.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

15 thoughts on “Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?

  1. Hebat tu … nak tahu jugak apa rahsianya……
    zu recently posted..7 perkara yang ibu-bapa MESTI TAHU tentang kudis butaMy Profile

  2. Hebat! dan tahniah. Kawe punya entah berapa ya? Rasanya jauh lagi kurang. Maybe 10k je kot sebulan..
    Dulu Lain Sekarang Lain recently posted..How To Create A Good BlogMy Profile

  3. 3K sehari traffik…banyak tue.. guna method apa ya..SEO? Kalo dapat share pon bagus gakk.. 🙂

  4. nak-nak tahu..3 tahun menulis blog KB masih terkial-kial nak dapat pelawat ribu riban
    Kakiblog recently posted..Menulis Cara HipnosisMy Profile

  5. otai ni.
    mantop!!
    bila DT nak dapat balik macam ni.
    Datin Tyka recently posted..Azam Tahun 2015My Profile

  6. nak tahu jugak… banyak to sampai 3k sehari
    Alongxp recently posted..Kereta sewa tawau sabah yang murahMy Profile

  7. Wahhh tinggi nye..
    Nak tahu jugak apakah tips tue..
    Share la…
    Azeni Ahmad recently posted..Bedung Bayi : Kaki Bayi Akan Pengkar Jika Tidak Dibedung?My Profile

  8. wah hebatnya blog blogger wanita ni.
    imran recently posted..Hidupkan kerja yang cemerlangMy Profile

  9. Wow, sangat hebat. Nak juga rasa trafik yang melimpah-limpah macam tu.
    Devy Mitchel Edwin recently posted..Best Cat Food for Overweight CatsMy Profile

  10. tinggi juga trafik itu.nak juga tahu 10 tips tersebut.
    Norhayati Suaib recently posted..Aurawhite Gluta Collagen 900000mg Anti Aging FormulaMy Profile

  11. Nak tahu juga apa rahsianya sehingga trafik begitu kencang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge