Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Syukur-syukur sangat… Walaupun ranking Alexa jatuh menjunam.. tapi pelawat blog ini makin hari makin meningkat walaupun aku tak kemaskini blog hampir 3 bulan. Huhu

Alhamdulillah, pelawat blog ini telah mencapai 2000 hingga 3000 lebih pelawat sehari. Bukan sebulan ye.. Ingat pula masa mula-mula nak berblogging 3 tahun dulu, 2000 pelawat untuk sebulan pun, sangat-sangat susah nak dapat.

Post lama:

1. Statistik BloggerWanita.com 47K Pelawat Sebulan

2. Trafik Blog Mencapai 54 Ribu Pelawat Sebulan

 

Statistik Blog Blogger Wanita 3K Sehari

Pelawat blog ini dah mencapai hampir 80 ribu trafik sebulan dengan pelawat unik hampir 30 ribu trafik sebulan. My plan nak tingkatkan trafik hingga 100 ribu sebulan. Boleh ke? 🙂 Amin…

I’m so happy.. sebab tu share kat rakan-rakan pembaca..

Lagi satu, Aya plan nak kongsi 10 Tips untuk kekalkan atau maintain trafik ke blog walaupun tidak update blog. Ada sesiapa nak tahu? Kalau Aya dapat 10 komen dari pembaca yang ingin tahu, nanti Aya akan share.. 🙂

15 thoughts on “Trafik Blog Blogger Wanita 3 Ribu Sehari, Rahsia? Tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge