Manisnya Diana Amir Bertudung di Anugerah Skrin 2011

diana-amir-bertudung-anugerah-skrin-2011 Artis lain, macam-macam fesyen rambut di Majlis Anugerah Skrin 2011, Cantik! memang cantik sebab rambut adalah mahkota wanita, Tapi aku  respect dengan Diana Amir sebab still bertudung di Majlis Anugerah tersebut. Tetap nampak manis dan ayu tanpa perlu dedahkan rambutnya. Tahniah Diana Amir. Sweet kan? BACA →

Watch Your Thought!

watch-your-words Aku sukalah kata-kata ni. Berhati-hati dengan fikiran kita dan Berhati-hati dengan perkataan kita kerana akhirnya ia menentukan masa depan kita. Cuba korang hayati ayat di bawah ni: Apa pendapat korang? BACA →

Statistik: Pelawat Lebih 30K & Lebih 100K pageviews sebulan

statistik-bloggerwanita-oktober-2011 Alhamdullillah, sekali lagi peningkatan statistik pelawat untuk blog BloggerWanita.com. Blogku ini telah mencapai pelawat seramai 31,677 sebulan dan 189914 pageview sebulan.. Purata pelawat blog untuk bulan Oktober 2011 ini adalah 1021 pelawat sebulan. Syukur sangat-sangat… Jom tengok screenshot dari AwStat di bawah ni: Terima kasih kepada sapa-sapa yang sudi singgah ke blog ni.  Keep blogging! BACA →

Ibu Menikam Anaknya Sebanyak 40 Kali

gambar pisau Seorang ibu, Shyama Ali, 36 tahun sanggup menikam anaknya sebanyak 40 kali dan mengorek keluar hati anaknya yang berusia 4 tahun.. Shayma Ali sanggup berbuat demikian kerana percaya ia sebagai proses korban kepada Tuhan. Apa yang sedihnya.. Shayma Ali adalah seorang Muslim yang tinggal di Timur London. Beliau percaya anak kecilnya itu telah dimasuki jin […] BACA →