Lady Gaga Pakai Baju Daging ( Meat Dress )

lady-gaga-meat-dress Wow..Lady Gaga ni memang pelik orangnya. Dia ada style dan fesyen tersendiri . But i like her songs… Kali ini, Lady Gaga mengejutkan orang ramai dengan memakai Baju yang diperbuat daripada daging pada majlis Video Music Award 2010. Baju ini direka oleh designer Franc Fernandez. Tak sia-sia dia pakai baju daging ni sebab dia dapat […] BACA →

M.Rajoli Meninggal Dunia

m-rajoli, pelakon veteran dan pelawak Ucapan Takziah buat keluarga M.Rajoli.. M.Rajoli , 64 tahun, atau nama sebenar arwah Haji Mohd Rajoli Mohamed Zain telah meninggal dunia di Hospital Ampang, Kuala Lumpur, jam 10.45 pm semalam, 17 september 2010. Terkejut juga dibuatnya selepas melihat berita di TV3 semalam. M.Rajoli iaitu seorang pelakon veteran dan juga pelawak yang juga cukup terkenal dalam […] BACA →

Rahsia Submit Blog atau Web Paling Mudah ke lebih 10 Enjin Carian

Submit blog ke SubmitExpress.com Assalamualaikum semua..bagaimana? seronok beraya? hari ini aku nak kongsi satu cara yang mudah untuk senaraikan blog atau laman web kita ke lebih 10 enjin carian dengan cara yang paling mudah dan pantas. Mungkin ramai yang dah tahu, tapi mungkin masih ada lagi yang belum tahu. jeng..jeng..jeng . . Sebenarnya cara ini mudah saja, Tapi sebelum […] BACA →

Yahoo…Balik Kampung…

 Alhamdullillah, hari ini dah start cuti. Semalam kerja 24 jam, alaa oncall,penat juga, tapi takpa sebab aku tengah semangat nak balik kampung, bos bagi cuti 12 hari, beraya sakan ni.hehe. Maklumlah penat kerja, dapatlah cuti extra sikit. Nasib baik dapat bos yang baik hati dan memahami. Eemm..Kejap lagi kena drive sejam lebih untuk balik kampung. […] BACA →

Lama Tak Update Blog. Kenapa?

logo3 Assalamualaikum dan salam bloggers.. Apa khabar semua? harap sihat walafiat.. Lama tak update blog ni. Tengok Alexa ranking pun dah jatuh. huhu.. ini lah akibatnya kalau selalu tak update blog. Kalau korang nak tahu, aku lama tak update blog ni disebabkan oleh : 1. Aku baru je pindah tempat kerja. Biasa lah ..suasana yang baru, […] BACA →

PROMOSI: Iklan Paling MURAH di BloggerWanita.com hanya 50 sen

Iklan SMS Fortumo paling murah di BloggerWanita.com Promosi Terhad sehingga 30 Julai 2010, Di lanjutkan sehingga 31 Ogos 2010. Beriklan di BloggerWanita.com dengan harga paling murah… 50 sen SAHAJA untuk 1 iklan. Tingkatkan traffik blog atau web korang dengan banyakkan backlink. Bagaimana nak hantar iklan SMS ke ruangan Hot Ads seperti di atas? Mudah je. Anda perlu ada handphone dan ada kreditlah. […] BACA →

Alexa Ranking di bawah 1 Juta Selepas 90 hari Blogku

Alexa Ranking BloggerWanita.com di bawah 1 Juta Alhamdullilah, Akhirnya ranking Alexa blog aku telah berada di bawah ranking 1 juta selepas blog ini aktif 90 hari. Macam tak percaya plak. Walaupun ranking BloggerWanita.com ni masih jauh, tapi aku tetap bersyukur sebab dalam masa 90 hari, aku berjaya mencapai impianku berada di ranking kurang dari 1 juta. Mula-mula blog aku ini dibina, rangking […] BACA →

Lady Gaga With & Without MakeUp

Lady Gaga MakeUp Can Change You.. Can Make You Sexy.. P/S: Muka lady gaga sangat berbeza tanpa mekap. Nampak tua sikit. hehe.. Kesimpulan, jangan percaya sangat pada kecantikan wanita yang bermekap, terutamanya make-up yang tebal sangat lah. . Apa-apa pun, makeup buatkan seseorang wanita tu rasa lebih confident dengan diri sendiri, bukannya hanya sekadar untuk kecantikan. ok. BACA →