Page Rank BloggerWanita.com dah Meningkat

Alhamdullilah, aku bersyukur sangat-sangat, usia blog ini tak sampai setahun lagi tapi page rank dah meningkat kepada 2/10. Tak sangka betul. Aku sendiri pun terkejut. hehe. Syukur sangat-sangat sebab boleh mencapai pagerank 2 walaupun baru 10 bulan BloggerWanita.com beroperasi di Internet.

Perkongsian ini hanyalah sekadar nak berkongsi kegembiraanku bersama pembaca BloggerWanita.com.

Antara penyumbang utama traffic ke laman blog ini adalah:

1. Top Search Engine : Google = 11591 visits

2. Top Referrer : OhMalaysia = 393 visits

P/s: Terima kasih kepada semua pengunjung BloggerWanita.com .

10 thoughts on “Page Rank BloggerWanita.com dah Meningkat

    1. terima kasih, apexg kena banyak guna keyword yang popular dalam tajuk dan post supaya pakcik Google sampai ke blog kita.
      Lagi satu , kadang-kadang dalam post blog kita, kita buat topik hiburan dan artis sikit-sikit untuk tarik trafik. Sebab orang ramai lebih suka baca cerita-cerita hiburan. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge