Page Rank BloggerWanita.com dah Meningkat

Alhamdullilah, aku bersyukur sangat-sangat, usia blog ini tak sampai setahun lagi tapi page rank dah meningkat kepada 2/10. Tak sangka betul. Aku sendiri pun terkejut. hehe. Syukur sangat-sangat sebab boleh mencapai pagerank 2 walaupun baru 10 bulan BloggerWanita.com beroperasi di Internet.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Perkongsian ini hanyalah sekadar nak berkongsi kegembiraanku bersama pembaca BloggerWanita.com.

Antara penyumbang utama traffic ke laman blog ini adalah:

1. Top Search Engine : Google = 11591 visits

2. Top Referrer : OhMalaysia = 393 visits

P/s: Terima kasih kepada semua pengunjung BloggerWanita.com .

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

10 thoughts on “Page Rank BloggerWanita.com dah Meningkat

  1. Tahniah … Blog Gurucyber baru 2 bulan .. he he semoga dapat tempias dari blog ni…

  2. Kita kata;
    Bertuah sangatlah kamu ye!
    Kita ni masih merangkak-rangkak lagi.
    Tahniah!

  3. tahniah…nak jugak belajar cara ni..apa rahsianya?

    • terima kasih, apexg kena banyak guna keyword yang popular dalam tajuk dan post supaya pakcik Google sampai ke blog kita.
      Lagi satu , kadang-kadang dalam post blog kita, kita buat topik hiburan dan artis sikit-sikit untuk tarik trafik. Sebab orang ramai lebih suka baca cerita-cerita hiburan. 🙂

  4. congratz Aya dear…tak sia-sia usaha gigih u memantapkan BW…keep it up!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge