Orang Paling Muda & Ke-9 Berkuasa di Dunia

Siapa lagi kalau bukan Mark Zuckerberg,iaitu founder Facebook.com. Mengikut Forbes, Mark memiliki pendapatan bersih sehingga Nov 2011 sebanyak $17.5 Billion. Gila kaya! Baru berusia 27  tahun, dah jadi Billionaire. Semuanya sebab social networking, Facebook. Bekas pelajar Universiti Harvard dan masih single. OK.. 🙂

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Mark Zuckerberg

Kalau hebat internet , InsyaAllah boleh buat duit ni.. Apa komen korang?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Orang Paling Muda & Ke-9 Berkuasa di Dunia

  1. tak terfikir pulak nak jadi kaya macam dia..
    Hanafi Abdullah recently posted..Rahsia Tukar Hutang PTPTN Jadi PercumaMy Profile

  2. Sangat hebat… boleh dijadikan motivasi … ^_^

    Ikhlas,

    Amin Johar
    (Jurutera SEO Malaysia)
    PAKAR NIAGA
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..PROMOSI RAYA | KUPON DISKAUN 10%My Profile

  3. Sekrang dah married dah. Melepaih laa K. Aya. :p :p
    Aiman Aziz recently posted..Sticker cun ini untuk dijual ye.My Profile

  4. bisa buat motivasi orang muda agar dapat terus berkarya dan membuat inovasi yang dapat digunakan banyak orang, pada akhirnya menjadi orang muda yang sukses,,,
    nobay recently posted..Knowing The Trend of The Stock Market and Good TipsMy Profile

  5. Kadang2 termenung dan terfikir juga macam mana dia jadi kaya. Padahal dia bukan kenakan bayaran pun utk kita kan.. Rupa2nya.. Setelah direnung dalam2 dia buat duit dengan maklumat kita.. Cis! Dia jual maklumat kesukaan kita, lokasi kita, umur kita kepada para advertiser.. Sangat bijak orang ini.
    Cikgu Hairul recently posted..Kenapa Nak Berubah?My Profile

  6. nampak muda sungguh le pemilik facebook nie,
    kerja dia happy kan org kot sabit nampak muda
    stiejaa recently posted..Cost of Pest EliminationMy Profile

  7. stuju2..tpi tgk jgk la, dia guna kan kepandaian dia utk kebaikan..tpi ramai yg menyalahgunakan..ape2 pn, dia ttp mkin kaya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge