Shopping Voucher Malaysia RM1000 untuk Dimenangi

Hari ini, aku baru je mendaftar peraduan memenangi 1Malaysia shopping voucher RM1000 dari 4 syarikat yang popular di Malaysia iaitu Jusco, Parkson, Petronas dan AirAsia.

Wow, kalau dapat online voucher RM1000 ini, memang boleh gila shopping dibuatnya.

Bagaimana nak dapat online shopping voucher di Malaysia ini?

Online 1Malaysia Shopping Voucher

Mudah je, apa yang perlu kita buat, pilih voucher mana yang kita nak, lepas tu isi butiran maklumat kita. Kalau kita berpeluang menang, mereka akan hubungi kita.

Kalau rasa nak dapat minyak percuma, pilih Petronas, Kalau rasa nak terbang dengan tiket percuma, pilih Air Asia. Kalau rasa nak shopping sampai kaki kejang, pilih Parkson atau Jusco iaitu pusat membeli belah yang besar di Malaysia

Harap-harap, bolehlah aku menang.hehe

Bagaimana nak menang?

Peserta akan dinilai berdasarkan jangka masa yang diambil dari waktu kita membuka halaman peraduan sehingga waktu kita mengklik ikon “Sertai” di laman pendaftaran. Pemenang peraduan adalah peserta yang mengisikan maklumat sah dalam jangka waktu yang paling singkat.

Peraduan ini sebenarnya dianjurkan oleh syarikat Planet49 Asia Pacific. Pendaftaran dibuka sebelum 30 Jun 2013. Ada 2 hari lagi ni. Cepat daftar.

Kalau korang nak mencuba, daftar di sini.Win RM1,000 Malaysia Vouchers Good Luck!!

20 thoughts on “Shopping Voucher Malaysia RM1000 untuk Dimenangi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge