Shopping Voucher Malaysia RM1000 untuk Dimenangi

Hari ini, aku baru je mendaftar peraduan memenangi 1Malaysia shopping voucher RM1000 dari 4 syarikat yang popular di Malaysia iaitu Jusco, Parkson, Petronas dan AirAsia.

Wow, kalau dapat online voucher RM1000 ini, memang boleh gila shopping dibuatnya.

Bagaimana nak dapat online shopping voucher di Malaysia ini?

Online 1Malaysia Shopping Voucher

Mudah je, apa yang perlu kita buat, pilih voucher mana yang kita nak, lepas tu isi butiran maklumat kita. Kalau kita berpeluang menang, mereka akan hubungi kita.

Kalau rasa nak dapat minyak percuma, pilih Petronas, Kalau rasa nak terbang dengan tiket percuma, pilih Air Asia. Kalau rasa nak shopping sampai kaki kejang, pilih Parkson atau Jusco iaitu pusat membeli belah yang besar di Malaysia

Harap-harap, bolehlah aku menang.hehe

Bagaimana nak menang?

Peserta akan dinilai berdasarkan jangka masa yang diambil dari waktu kita membuka halaman peraduan sehingga waktu kita mengklik ikon “Sertai” di laman pendaftaran. Pemenang peraduan adalah peserta yang mengisikan maklumat sah dalam jangka waktu yang paling singkat.

Peraduan ini sebenarnya dianjurkan oleh syarikat Planet49 Asia Pacific. Pendaftaran dibuka sebelum 30 Jun 2013. Ada 2 hari lagi ni. Cepat daftar.

Kalau korang nak mencuba, daftar di sini.Win RM1,000 Malaysia Vouchers Good Luck!!

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

20 thoughts on “Shopping Voucher Malaysia RM1000 untuk Dimenangi

  1. Shopping voucernya besar sekali, kalau di kurskan ke rupiah bisa mencapai 3jt nie
    semoga sukses buat yang mengikuti undiannya :)
    Rina recently posted..How To Create Free Banner Ads For Website Using Slideshow HTML And jQueryMy Profile

  2. cuba jgn xcuba, rezeki depan mata. haha
    shasha yacob recently posted..Qiamullail Dan Amalan Menghidupkan Malam Nisfu SyaabanMy Profile

  3. waa best nih , jom cuba

  4. selamat mencuba yea teratai. =)
    Wana wazm recently posted..‘Giveaway Topup Maxis – Peluang Menang Samsung Galaxy S4’My Profile

  5. Emm rasa nak cuba..tgok lah dulu mcm mana..hehe..menarik ni..
    Hafizul recently posted..4 Idea Sambutan Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  6. nak mencuba jugak . berminat ni nak join
    Cikgu Syahir recently posted..LIVE STREAMING KELANTAN VS JOHOR JDT | FINAL PIALA FAMy Profile

  7. boleh cuba..nasib baik ada rezeki hehehe
    teratai recently posted..CPUV Raya!My Profile

  8. boleh la kalau nak cuba…
    yangbaik recently posted..Kisah semalam yang tertinggalMy Profile

  9. nie bukan Pay Per Lead promotion ke? kalau orang join kita dapat duit??
    LabiLabi recently posted..SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100My Profile

  10. assalamualaikum..aya :)

    ooo..ni kira siapa paling pantas dia la yg menang kn… :)

    ayie doakan aya menang..mana tau rezeki baby…hehe
    Ayie Abas recently posted..Eiii…Seronok La Mandi Sebelum SubuhMy Profile

  11. pernah jugak join , tapi takde rezeki lagi. hehe
    Wana wazm recently posted.."Holiday Giveaway By Me!"My Profile

  12. Wah, kalau dapat boleh buat shopping untuk raya ni hehe.

  13. haha..cuba ajelah kalau nak..

  14. dah slalu dpt .. tp mslhnya blh pcya ke?
    diarisakura recently posted..Spontaneous Thursday #10My Profile

  15. Semudah tu je ke? Kena try gak ni..
    Cikgu Hairul recently posted..Kenapa Jeneral Akismet Kena Pecat?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge