Nelayan Selamat Walaupun Ditelan Ikan Jerung?

Seorang lelaki yang ditelan oleh ikan jerung berjaya mengeluarkan tangannya dan menikam kepala ikan jerung dengan sebilah pisau. Nelayan ini berusaha menyelamatkan diri dari perut ikan jerung tersebut.

Nelayan Dimakan Ikan Jerung?

Sesiapa melihat gambar nelayan dan ikan jerung ini, pasti memikirkan sedemikian.

Tapi realitinya, Lelaki ini telah menangkap dan membunuh ikan jerung tersebut terlebih dahulu sebelum memasukkan dirinya ke dalam badan ikan jerung tersebut untuk tujuan fotografi. Gambar diambil oleh salah seorang rakannya.

Sebenarnya gambar menyeramkan ini telah diletakkan di salah sebuah hotel di Australia.

– Haha, kreatif tapi menakutkan, Agak-agak, berapalah nelayan ni dibayar untuk gambar macam ni ye?-

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

18 thoughts on “Nelayan Selamat Walaupun Ditelan Ikan Jerung?

  1. Alahai,,, suspen jer…
    Ingat power sangat boleh survive lepas kne telan dgn jerung…
    adesss…

  2. ha ha kreatif sekali nelayan ini, beralih alih dimakan ikan jerung, eh ternyata realitanya membunuh duluan ikan jerung sangat mengerikan.
    haidar recently posted..Jangan Melarang Anak Dengan KerasMy Profile

  3. Dah agak dah.. suspen punya ni… mesti ada udang di sebalik mee.. takkan la dah ditelan jerung boleh tikam dr luar lg… jerung ni kan bukan telan mangsa, gigit mangsa sampai hancur daging baru ditelan…

    Apapun nice picture.. menarik!!!
    aktechpage.com recently posted..Salam Aidilfitri 1434H / 2013M, Maaf Zahir BatinMy Profile

  4. aduiyai..ingatkan kena telan betul2..lau xmemang arwah la
    master slave recently posted..Tips Cara Mendapatkan Backlinks BerkualitiMy Profile

  5. perut ikan jerung. macam-macam ada kat dalam tu

  6. sampai macam tu sekali. haha..
    titan recently posted..Kisah kejayaan Hiruma Youchi.My Profile

  7. Kenny Yun says:

    Thanks for manipulating my curiousity.

  8. Super impose ajer tu kot…
    macam2x
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!My Profile

  9. Melihat gambar memang tak logik kerana jerung pasti membaham dan memutuskan anggot badan terlebih dahulu.
    akubiomed recently posted..Resepi biskut kuih Raya Sarang SemutMy Profile

  10. assalamualaikum..aya 🙂

    teringat pd gambar yg ayie pernah tgok dulu..wanita bergambar di dlm perut kuda yg mencetuskan kontroversi. gambar di atas pun lebih kurang sama…
    Ayie Abas recently posted..7 Keistimewaan Lailatul QadarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge