Najib Ingin Bekerjasama dengan Blogger untuk Kemajuan Malaysia

Hari ini, 24 April 2011, 1st Malaysian-ASEAN Regional Bloggers Conference telah diadakan di Kuala Lumpur. Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak turut menghadiri persidangan blogger ini untuk membincangkan isu kebebasan blogger untuk memberikan pendapat dan komen dalam blog masing-masing. Perdana Menteri ingin bekerjasama dengan Bloggers demi membangunkan dan memajukan Negara Malaysia. Beliau berkata beliau tidak akan menharam atau menyekat kebebasan internet.

Theme: Blogging Mindfully and Responsibly

Maklumat lanjut?

The Star Online: Klik Sini

MalaysianInsider: Klik Sini

P/s: Setiap post dalam blog kita pun, kena berhati-hati juga, jangan sampai memfitnah atau mengaibkan orang lain. Kes saman-menyaman semakin meningkat. So, be careful.  Semoga kita sebagai blogger tidak ditindas dengan mudah. Semoga apa yang dijanjikan oleh PM kita dapat ditepati. Betul tak?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

9 thoughts on “Najib Ingin Bekerjasama dengan Blogger untuk Kemajuan Malaysia

 1. MMMM….menarik jk dpt. sokongan & galakkan. Harap2 para blogger dpt manfaatkan peluang yang diberi…

 2. emm..bila dah jadi macam ni..barulah nak cari blogger..
  sayacomel recently posted..Comel Sangat – Anugerah Saya Paling Comel dalam kelasMy Profile

 3. Kita pun berharap agar kebebasan memberikan pendapat oleh para blogger seharusnya dipandang serius oleh beliau sekiranya benar-benar mengharapkan kemakmuran dan pembangunan untuk rakyat Malaysia.
  PakarBuahPinggang recently posted..10 Langkah Untuk Elakkan Penyakit Buah PinggangMy Profile

 4. waa…
  y tbaek dee…
  dpt sokongn dr PM sndr hu3
  mmg smgt ank muda pasni melangkaui dunia blog
  fitri recently posted..Jangan Terpedaya Dengan Kata-Kata Hina dari Jasmine Slalu HepiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge