Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

Sebenarnya aku belum dapat tengok lagi filem keluaran KRU ini, iaitu Hikayat Merong Mahawangsa. Maklum la sibuk kerja, Tapi macam best je..

Lagi-lagi, bila tengok Movie Trailer dia dalam Bahasa English, lagi nampak macam filem orang Barat je. Cuba korang tengok kat bawah ini.

English Movie Trailer

Malay Movie Trailer

P/s: Best tak? Macam tak sabar plak tengok movie ini sebab aku suka cerita epik… 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

  1. dah tengok cerita nie. memang best. walaupun ada serba sedikit kekurangan, tp filem nie mampu la memartabatkan filem Malaysia.

    • tu lah Reentartnenas, tak sabar nak pi tengok ni.. tapi takda masa lagi.. maklum la duk kat pedalaman skit..huhuhu

  2. best2… sy sgt berpuas ati…!! 🙂
    naqiah recently posted..CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUSMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge