Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

Sebenarnya aku belum dapat tengok lagi filem keluaran KRU ini, iaitu Hikayat Merong Mahawangsa. Maklum la sibuk kerja, Tapi macam best je..

Lagi-lagi, bila tengok Movie Trailer dia dalam Bahasa English, lagi nampak macam filem orang Barat je. Cuba korang tengok kat bawah ini.

English Movie Trailer

Malay Movie Trailer

P/s: Best tak? Macam tak sabar plak tengok movie ini sebab aku suka cerita epik… :)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

4 thoughts on “Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

  1. dah tengok cerita nie. memang best. walaupun ada serba sedikit kekurangan, tp filem nie mampu la memartabatkan filem Malaysia.

    • tu lah Reentartnenas, tak sabar nak pi tengok ni.. tapi takda masa lagi.. maklum la duk kat pedalaman skit..huhuhu

  2. best2… sy sgt berpuas ati…!! :)
    naqiah recently posted..CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUSMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge