Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

Sebenarnya aku belum dapat tengok lagi filem keluaran KRU ini, iaitu Hikayat Merong Mahawangsa. Maklum la sibuk kerja, Tapi macam best je..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Lagi-lagi, bila tengok Movie Trailer dia dalam Bahasa English, lagi nampak macam filem orang Barat je. Cuba korang tengok kat bawah ini.

English Movie Trailer

Malay Movie Trailer

P/s: Best tak? Macam tak sabar plak tengok movie ini sebab aku suka cerita epik… 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

  1. dah tengok cerita nie. memang best. walaupun ada serba sedikit kekurangan, tp filem nie mampu la memartabatkan filem Malaysia.

    • tu lah Reentartnenas, tak sabar nak pi tengok ni.. tapi takda masa lagi.. maklum la duk kat pedalaman skit..huhuhu

  2. best2… sy sgt berpuas ati…!! 🙂
    naqiah recently posted..CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUSMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge