Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

Sebenarnya aku belum dapat tengok lagi filem keluaran KRU ini, iaitu Hikayat Merong Mahawangsa. Maklum la sibuk kerja, Tapi macam best je..

Lagi-lagi, bila tengok Movie Trailer dia dalam Bahasa English, lagi nampak macam filem orang Barat je. Cuba korang tengok kat bawah ini.

English Movie Trailer

Malay Movie Trailer

P/s: Best tak? Macam tak sabar plak tengok movie ini sebab aku suka cerita epik… 🙂

4 thoughts on “Movie Trailer : Hikayat Merong Mahawangsa, Nampak Menarik!

    1. tu lah Reentartnenas, tak sabar nak pi tengok ni.. tapi takda masa lagi.. maklum la duk kat pedalaman skit..huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge