Menanti Cek Pertama Dari Shaklee

La..La..La..La

Seronok nampak? Hehe

Mestilah seronok, tengah tunggu cek pertamaku dari Shaklee ni. Baru join 21 hari, dah berjaya dapat pendapatan RM400 lebih..
Syukur Alhamdulillah.. Rezeki Allah.

Bukti Bonus Pertama Shaklee

Sekarang ni, aku terpaksa bekukan semua permintaan rakan-rakan pembaca yang berminat nak beriklan di blog ini. Kenapa? Sebab aku dah serius buat bisnes Shaklee. Minta Maaf ye semua.. 🙁

Aku seronok buat bisnes Shaklee ini, sebabnya aku buat kat internet je, order kat internet je, dan hubungi pelanggan pun dari internet jer.

Memang seronok….Internet Business is my passion..

Dengan kerjaku yang sibuk di Klinik, Shaklee adalah salah satu peluang perniagaan yang sesuai buat penjawat awam sepertiku yang nak buat part-time dari rumah je..

Target seterusnya RM1000 lebih pula.. Doakan Aya ye..

Ps: Sesiapa berminat nak mempelajari bisnes Shaklee, boleh kita sembang-sembang kat FB ye.. 🙂 . Just approach me at my Facebook

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

6 thoughts on “Menanti Cek Pertama Dari Shaklee

  1. tahniah kerana amat berminat dalam perniagaan..saya sebagai rakan blogger tumpang gembira!
    mrhanafi recently posted..Dapat Duit Dari OnlineMy Profile

  2. Mantaplah…moga terus sukses!
    hafizmd recently posted..Terengganu Nelang, Manchester Dok Rok!My Profile

  3. @Masyuk~~~ @Masyuk~~~..

    Alhamdulillah.. Rezeki… 🙂
    PakarNiaga.com (AMIN) recently posted..MSMW2014 – Blog PakarNiaga.com Tersenarai!My Profile

  4. Mantap, tanniah. 🙂
    akubiomed recently posted..Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014My Profile

  5. wow. Shaklee & Doktor mmg ada kaitan. SME
    Que recently posted..Keputusan Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 | Sepahtu JuaraMy Profile

  6. Wahh, alhamdulillah akak. . murah rezeki nampaknya. hiihi 🙂
    shasha yacob recently posted..MISI PENAMAT : Maharaja Lawak Mega 2013My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge