Menanti Cek Pertama Dari Shaklee

La..La..La..La

Seronok nampak? Hehe

Mestilah seronok, tengah tunggu cek pertamaku dari Shaklee ni. Baru join 21 hari, dah berjaya dapat pendapatan RM400 lebih..
Syukur Alhamdulillah.. Rezeki Allah.

Bukti Bonus Pertama Shaklee

Sekarang ni, aku terpaksa bekukan semua permintaan rakan-rakan pembaca yang berminat nak beriklan di blog ini. Kenapa? Sebab aku dah serius buat bisnes Shaklee. Minta Maaf ye semua.. 🙁

Aku seronok buat bisnes Shaklee ini, sebabnya aku buat kat internet je, order kat internet je, dan hubungi pelanggan pun dari internet jer.

Memang seronok….Internet Business is my passion..

Dengan kerjaku yang sibuk di Klinik, Shaklee adalah salah satu peluang perniagaan yang sesuai buat penjawat awam sepertiku yang nak buat part-time dari rumah je..

Target seterusnya RM1000 lebih pula.. Doakan Aya ye..

Ps: Sesiapa berminat nak mempelajari bisnes Shaklee, boleh kita sembang-sembang kat FB ye.. 🙂 . Just approach me at my Facebook

6 thoughts on “Menanti Cek Pertama Dari Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge