Marsha Londoh Pengsan Selepas Telan 30 Biji Pil

Biar betul? Marsha telah 30 biji pil?

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Penyanyi dan Pelakon dari Tamparuli , Sabah iaitu Marsha Milan Londoh telah dimasukkan ke Hospital Universiti Malaya dan dikatakan telah menelan 30 biji pil dan dijumpai pengsan di rumahnya. Punca sebenar tak taulah pula. Ada juga yang cakap dia pengsan selepas trauma dari kemalangan. Tak pastilah yang mana berita yang tepat.

Tapi apa-apa pun, harap-harap bukan cubaan bunuh diri lah. Harap Marsha cepat sembuh. Ok

marsha-londoh

Mengikut pengalamanku, agak teruk tu kalau betul-betul telan 30 biji pil. Boleh bawa maut kalau lambat, bergantung dengan jenis ubat yang dimakan. Dahlah rawatannya agak teruk skit. Confirm menyesal. Hos makanan dimasukkan melalui hidung yang sememangnya sakit dan arang atau charchoal akan dimasukkan ke dalam perut melalui hos tu. Kalau rawatan lambat, perlahan-lahan hati dan buah pinggang boleh rosak dan akhir sekali boleh meninggal. Ini sekadar peringatan pada diri kita semua agar jangan sesekali kita melakukan cubaan bunuh diri. Nauzubillah.

P/s: Semoga Marsha kembali sihat walafiat…

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

4 thoughts on “Marsha Londoh Pengsan Selepas Telan 30 Biji Pil

  1. dosa besar bunuh diri tu..
    adele recently posted..Mari Kembali Ke SekolahMy Profile

  2. Harap dia cepat sembuh…:)
    elihjapahar recently posted..Kesan negatif berbasikal di bandar !My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge