Manisnya Diana Amir Bertudung di Anugerah Skrin 2011

Artis lain, macam-macam fesyen rambut di Majlis Anugerah Skrin 2011, Cantik! memang cantik sebab rambut adalah mahkota wanita, Tapi aku  respect dengan Diana Amir sebab still bertudung di Majlis Anugerah tersebut. Tetap nampak manis dan ayu tanpa perlu dedahkan rambutnya. Tahniah Diana Amir.

diana-amir-bertudung-anugerah-skrin-2011

Sweet kan? :)

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

8 thoughts on “Manisnya Diana Amir Bertudung di Anugerah Skrin 2011

  1. cantik sangat diana amir memakai tudung… terutama ketika dia melakonkan watak azida cerita cinta untuk emelda.. :)

  2. harap diana amir selesa dengan situasi skrg.. amiinn

  3. Perubahan yang sangat baik di usia muda :)

  4. adsyuhada82 says:

    satu permulaan dan penghijrahan yang baik… harap diana dapat pasangan yg dapat mendidiknya ke bahtera akhirat…

  5. Sweet sangat. Dikala ramai rakan artis berkemban naik pentas, dia masih mampu menutup auratnya. Alhamdulillah
    Cikgu Hairul recently posted..Kemalangan Di Lebuhraya KarakMy Profile

  6. First time nampak dan tahu dia bertudung masa ni. Alhamdulillah. Moga kekal dan ramai lagi artis yang akan berubah :)
    Zida recently posted..Eid Adha 1432H in Cairo [ha siapa yang nak tengok sangat haritu meh la tengok]My Profile

  7. Semoga berkekalan hingga keakhir hayat……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge