Manis Jojie Bertudung – Sebelum & Selepas

Hari ini aku terbaca artikel di Kosmo tentang Jojie iaitu kakak Ella, Penyanyi dan Ratu Rock Malaysia yang telah berhijrah ke arah yang lebih baik iaitu dengan bertudung.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Aku rasa Jojie lebih manis dan kelihatan lebih muda dengan memakai hijab ni. Gambar kat bawah ni, aku dah edit gambar jojie sebelum dan selepas memakai tudung, semata-mata nak tunjuk perbezaannya. Maniskan?

jojie-kakak-ella-bertudung

Apa komen korang?

P/s: Kalo korang nak copy gambar yang aku edit, kreditkan skit kat BloggerWanita.com ye. Hehe..Penat tau buat..

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

3 thoughts on “Manis Jojie Bertudung – Sebelum & Selepas

  1. manis sgt…bertambah cantik
    Pezol Stylez recently posted..AKU SELALU SKODENG BLOG HEBAT INIMy Profile

  2. cantik dia bertudung 🙂
    cikgusyahir recently posted..SIMPLYSITI TIADA DNA BABIMy Profile

  3. alhamdulillah . ramai artis yang bertudung sekarang . dia nampak lebih muda la 🙂
    cokiedacomot recently posted..petang petangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge