Manis Jojie Bertudung – Sebelum & Selepas

Hari ini aku terbaca artikel di Kosmo tentang Jojie iaitu kakak Ella, Penyanyi dan Ratu Rock Malaysia yang telah berhijrah ke arah yang lebih baik iaitu dengan bertudung.

Aku rasa Jojie lebih manis dan kelihatan lebih muda dengan memakai hijab ni. Gambar kat bawah ni, aku dah edit gambar jojie sebelum dan selepas memakai tudung, semata-mata nak tunjuk perbezaannya. Maniskan?

jojie-kakak-ella-bertudung

Apa komen korang?

P/s: Kalo korang nak copy gambar yang aku edit, kreditkan skit kat BloggerWanita.com ye. Hehe..Penat tau buat..

3 thoughts on “Manis Jojie Bertudung – Sebelum & Selepas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge