M.Rajoli Meninggal Dunia

Ucapan Takziah buat keluarga M.Rajoli..

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

M.Rajoli , 64 tahun, atau nama sebenar arwah Haji Mohd Rajoli Mohamed Zain telah meninggal dunia di Hospital Ampang, Kuala Lumpur, jam 10.45 pm semalam, 17 september 2010. Terkejut juga dibuatnya selepas melihat berita di TV3 semalam.

M.Rajoli iaitu seorang pelakon veteran dan juga pelawak yang juga cukup terkenal dalam pelbagai cerita-cerita drama dan filem di mana beliau selalu membawa watak  orang yang warak dan kuat pegangan agama. Aku suka dengan cara arwah  berlakon. Memang beliau pelakon dan pelawak yang berbakat.

Beliau telah terlantar sakit sejak tahun 2008 setelah disahkan menghidap penyakit Lymphoma atau barah kelenjar otak. Penyakitnya telah menyebabkan M.Rajoli hampir lumpuh seluruh anggota badan.

M.Rajoli telah meninggalkan 2 orang balu dan 8 orang anak. Takziah untuk keluarga arwah. Al-Fatihah

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge