Lukisan Putera William, Memang Unik…

Hari ini, aku tak banyak nak cerita, saja nak kongsi gambar di bawah ini. Gambar lukisan Putera William dan tunangnya, Kate Middleton.

rahsia-buat-duit-video-youtuberahsia-buat-duit-video-youtube

Lukisan Putera William terhasil dari ratusan perkataanCredit to: Kosmo

Kenapa aku katakan lukisan ini unik? Sebabnya gambar ini dilukis dengan gabungan ratusan ribu perkataan oleh seorang pelukis dari Sepanyol iaitu Juan Osborne.

Unik kan?

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Langgan Percuma
Dapatkan TIPS blogging, perniagaan & pemasaran internet dari Dr Aya Norbayah, Founder BloggerWanita.com & Laporan Percuma TOP 10 Jutawan Internet & Teknologi Di Dunia.
We respect your privacy.
About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

11 thoughts on “Lukisan Putera William, Memang Unik…

  1. oh ingatkan ape td..tp mmg cantik…menggunakan tulisa…ingtkn prince william lukis td..he..he

  2. unik..kreatif..dan sangat bagus…It’s really good job
    summersheree recently posted..Wela Business Opportunity Review – Scam or Legitimate Home BusinessMy Profile

  3. bukan hanya unik, but it’s amazing
    krisya recently posted..Small business growth- business training courses-choose a productMy Profile

  4. waa… haah la.. kalau x cakap x tahu pon kata dilukis dengan perkataan.. wah menarik! 🙂

  5. teringat plak ngn lukisan2 gmbr kawen beliau…hahaha

  6. pergh…. macam2 creativity yang boleh ditonjolkan dalam bidang lukisan kan? hehe
    kaizen recently posted..PeReMPuaN! HeNTiKaN GaNGGuaN SeXuaL Di DaLaM DeWaN eXaM!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge