Lindsay Lohan Di Hukum Penjara 120 Hari. Kenapa?

Semalam aku baru je tengok CD movie Lindsay Lohan iaitu Mean Girl, Funny gak movie tu. Pagi tadi baca kat Bharian, Lindsay Lohan dihukum penjara 120 hari dan didenda menjalani hukuman kerja khidmat sosial selama 480 jam di sebuah pusat perkhidmatan komuniti wanita. Kenapa?

  • Lindsay didapati bersalah oleh Mahkamah Los Angeles kerana mengingkari perintah mahkamah memandu dalam keadaan mabuk dan ambil dadah 2007 lalu.
  • Lindsay juga dituduh mencuri rantai bernilau USD 2500 di kedai barang kemas di Los Angeles.
  • Sumber lain pula, Lindsay tidak mengaku bersalah tentang tuduhan mencuri dan Lindsay Lohan ada mengatakan dia tidak dibesarkan untuk menipu atau mencuri dalam twitternya.

Apa-apa pun , hanya dia dan Tuhan sahaja yang tahu.

lindsay-lohan-penjara

Kasihan juga dengan Dia, tengah popular, kena penjara la pula. Tapi apa boleh buat, kalau berani buat , kena berani lah tanggung kan..

lindsay-lohan-drunk

Hopefully, ini dapat jadi pengajaran untuk Lindsay lohan dan kita semua.

Photo jumpa kat Google

Peringatan:

  1. Jangan memandu dalam keadaan Mabuk ye.
  2. Say No to Drugs.

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

4 thoughts on “Lindsay Lohan Di Hukum Penjara 120 Hari. Kenapa?

  1. setuju…say no to drugs, karena lebih banyak kerugiannya daripada keuntungannya. Lagipula hal itu dosa dan dilarang agama. Seharus nya sebagai publik figure memberikan contoh yang baik. Tapi memang pada kenyataannya banyak publik figure yang kelakuannya justru membuat malu dan tidak pantas untuk dijadikan contoh
    yola recently posted..Online Blackjack Sites for BeginnerMy Profile

    • public figure pun kena ingat ..kesilapan kecil yang dibuat akan nampak sangat besar oleh masyarakat.. so kena be careful..

  2. AYA…orang yang ketagihan arak memang buruk rupanya…hidup jadi tunggang-langgang…SUBHANALLAH sebab itu ISLAM telah HARAM kan arak BERIBU TAHUN YANG LAMPAU…ALLAHU AKHBAR Sesungguhnya semua firman ALLAH itu BENAR BELAKA.
    …di tambah lagi KETAGIHAN DADAH pulak tuu…
    Ayie suka laa jugak lakonan Lindsay Lohan nie…sebab lakonannya bersahaja dan lucu sesuai dgn watak lakonannya yg kebanyakkan sebagai remaja…^_^
    Ayie Abas recently posted..15 Wanita Paling Jelita Di DuniaMy Profile

    • betul tu.. Al-Quran itu benar dan Allah itu wujud.. harap kita dijauhkan dari Dadah… AMin..

      Memang Aya suka tengok dia berlakon..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge