Lepas Nikah, Adat Batal Wuduk Terbaru

Adat batal wuduk lepas kahwin dulu-dulu cium tangan saja. Tahun 90-an cium dahi. Zaman 2000 millenium cium pipi, dan terkini cium mulut depan tok imam jurunikah sampai meleleh air liur. Dah jadi macam kristian beromen depan tok imam.

Cium Tangan
Gambar Hiasan

Nak batal wuduk ni tak payah buat begitu. Ada cara paling mudah. Macamana? Lepas akad nikah… KENTUT!! Batal wuduk juga 😀

~ Ustaz Azhar Idrus ~

Haha.. Bila aku baca info ni kat facebook, terus gelak. Rasa penat pun hilang sebentar. KENTUT? Bayangkan kalau kentut jadi adat batal wuduk terbaru masa akad nikah. Mesti lawak gila.. 🙂

Jika artikel di atas ini membantu, Harap dapat kongsikan dengan klik butang di bawah ini:

Hasil Carian Popular

INFO: Jika rakan-rakan pembaca berminat untuk belajar langkah demi langkah menjana pendapatan online melalui perniagaan dropship & affiliate dalam bentuk e-commerce untuk pasaran antarabangsa, Tuan Nazrin & Tuan Rashvin ada menyediakan satu panduan lengkap & kursus video tutorial untuk newbie, intermediate dan advanced bagaimana menjana pendapatan sambilan dengan mata wang USD.100% Praktikal.

--> Boleh Klik Sini Untuk Daftar < --

About Aya Norbayah
Pengasas & Penulis BloggerWanita.com adalah Dr Aya Norbayah iaitu seorang Ibu, doktor, blogger, Internet Marketer, affiliater, SEO & Graphic Lover dan usahawan internet wanita. Hubungi bloggerwanita@gmail.com untuk pengiklanan di blog ini yang telah mencecah 2 juta pembaca.

15 thoughts on “Lepas Nikah, Adat Batal Wuduk Terbaru

  1. dah ade yg smpi cium mulut ek..ermm…setakat ni baru tgk yg cium dahi/tgn ja.. pipi /mulut tk pernah lg lak…
    nurul azieyan recently posted..GiveAway Topup 1My Profile

  2. Entah laaa … Macam adat Melayu pulak kan?
    Aiman Aziz recently posted..Blogger ‘Famous’ tidak reti bercakap?My Profile

  3. kalau sampai bercium bibir dalam masjid dan depan org ramai, mmg melampau tu.. biarlah bertempat

  4. betul kentut je.
    semua nak dicium depan2 susah ar. haha
    Izwan recently posted..#BloggerCoffeeTalk Axis Atrium Ampang Meriah!My Profile

  5. Iskh Dahsyat betul kalau Ada Yg Nak bercium dpn Tok imam…
    Puan Bardboo recently posted..Percubaan Pertama Menggunakan BlogpressMy Profile

  6. nanti kahwin nak suruh suami buat macam itu la.. he he
    Datin Tyka recently posted..Adakah Itu Peminta Sedekah Atau Malaikat?My Profile

  7. haha. kalau tak berbau dan tak berbunyi takpe jugak. tapi kalau takde bunyi macam mana orang sekeliling nak dapat bukti wuduk dah terbatal ye tak. tapi kalau bau petai…confirm tok kadi letak jawatan jadi jurunikah lepas tu hehe
    Amirez recently posted..Destinasi Percutian Melastik BintangMy Profile

  8. salam..
    ermm..busuk la nanti
    he he..
    Bro Zulkbo recently posted..Contest Kaca Mata PapaMifz.ComMy Profile

  9. sebenarnya………….. yang kak jie fikir

    kenapa mesti batalkan wuduk? secara sengaja
    atau term yang salah, ayat yang digunakan secara salah.
    betul ke ada wuduk waktu tu sebab kadang² pengantin perempuan dimake up oleh jantina berbeza… berejam² make up tu ada ke air sembahyangnya.

    aoish………. kak jie ni fikir cara lain pula
    Kujie recently posted..Permainan Tradisional : Hencang Buah KerasMy Profile

  10. ha3.. ingatkan apa lah tadi. nervous sangat kot sampai terkentut.
    Sya Isya recently posted..MPH ONLINE TERIMA BAUCAR BUKU 1 MALAYSIAMy Profile

  11. salam aya 🙂

    ingatkan pic aya masa nikah tadi…hehe

    kentut depan org suatu hal yg memalukan bagi masyarakat kita
    Ayie Abas recently posted..Nursakinah Malukan PSYMy Profile

  12. jangan kentut jadi adat dah la nanti 🙂
    Shahrul recently posted..Penyokong Pasukan Bola Sepak BersatuMy Profile

  13. Nampak perkara ini seperti remih berkuncup di dahi didepan imam. Harap pasangan yang bakal melangsung perkahwinan ambil perhatian akan hal ini.
    akubiomed recently posted..Rumpai laut kalogen asli untuk wajah mudaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge